«Η ελληνική Ακτοφυλακή άνοιξε πυρ κατά τουρκικού σκάφους» λένε οι Τούρκοι – Φόβοι για τουρκική επιχείρηση… κορωνοϊού

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μετά τον Έβρο, που η Άγκυρα απέτυχε στην πραγματοποίηση των στόχων της επιχειρεί τώρα να μεταφέρει την κρίση στο Αιγαίο.

Τώρα «ανακαλύπτουν» ελληνοτουρκικό επεισόδιο στο σε νησί του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν:

«Προχθές πρωινές ώρες συνέβη ένα γεγονός που προκάλεσε εντύπωση. Σύμφωνα με πληροφορίες σκάφος με τουρκική σημαία που βρισκόταν αγκυροβολημένο σε ακτή του Αιγαίου, δέχθηκε πυρά από σκάφος του ελληνικού λιμενικού», αναφέρουν.

«Έγινε γνωστό πως η τουρκική ακτοφυλακή μετέβη στην περιοχή για στήριξη, ενώ προειδοποιήθηκε το τουρκικό σκάφος να επικοινωνήσει με την ακτοφυλακή. Ακόμη δεν έγινε γνωστό για ποιο λόγο το σκάφος του ελληνικού λιμενικού, άνοιξε πυρ κατά του σκάφους με τουρκική σημαία». 

Προφανώς το τουρκικό πλοίο είχε σχέση με διακίνηση παράνομων μεταναστών τους οποίους επιχείρησε να αποβιβάσει σε κάποιο ελληνικό νησί.

Πέραν του γεγονότος ότι πλέον οι ελληνικές Αρχές εμποδίζουν τις παράνομες μεταναστευτικές ροές από θαλάσσης και εδάφους, στην Αθήνα υπάρχει ο δικαιολογημένος φόβος ότι οργανωμένα και με σχέδιο η Άγκυρα θα αποστείλει εκατοντάδες παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα οι οποίοι θα μεταφέρουν τον κορωνοϊό και θα στείλει στον «κάλαθο των αχρήστων» τους επιβαλλόμενους εγκλεισμούς τον Ελλήνων πολιτών.

Στην Άγκυρα θεωρούν πως η Ελλάδα εύκολα θα μπορούσε να καταρρεύσει εάν μολύνονταν εκτενώς με τον COVID-19 από την στιγμή που το ελληνικό δημόσιο σύστημα Υγείας δεν είναι και πολύ… αποτελεσματίκό ούτε σε περιόδους ηρεμίας.

Το δημοσίευμα:

22 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/865672_epikindyna-paihnidia-propagandas-apo-tin-toyrkia-elliniko
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα