Η Ελλάδα του Κ.Μητσοτάκη δεν είναι δημοκρατική χώρα: Δηλώσεις σοκ από Α.Γεωργιάδη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Α.Γεωργιάδης επιβεβαιώνει αυτό που όλοι είχαν καταλάβει

Η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι δημοκρατικό κράτος, σύμφωνα με όσα είπε προσφάτως ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. 

Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες ο Α.Γεωργιάδης είχε ερωτηθεί για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και είχε πει δεν γίνεται να επιβληθεί κάτι τέτοιο γιατί υπάρχουν θέματα δημοκρατίας.

Λίγες ημέρες αργότερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωνε την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους άνω των 60 ετών μετά προστίμου 100 ευρώ το μήνα μέχρι συμμορφώσεως.

«Το δημοκρατικό κράτος, δε μπορεί να βάλει κάποιον με το ζόρι να εμβολιαστεί», είχε πει ο Α.Γεωργιάδης και συμφωνούμε απολύτως.

Μόνο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον διέψευσε μετά το μέτρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών. Και από αυτή τη δήλωση βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ο υπουργός του Μητσοτάκη και αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν θεωρεί, μετά τα τελευταία μέτρα που ανακοινώθηκαν, ότι η Ελλάδα είναι δημοκρατικό κράτος.

 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1037978_i-ellada-toy-kmitsotaki-den-einai-dimokratiki-hora-diloseis?utm_source=ocm&utm_medium=storyteller

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ”Αντίθετος με την συνταγματική τάξη ο υποχρεωτικός εμβολιασμός εκατομμυρίων πολιτών ο κ,.Πλεύρης”, γράφει η ΕΣΤΙΑ σήμερα -όχι η παλαιά καλή με λογικά επιχειρήματα-,αλλά του κ. Φιλιππάκη- .
    Πλεύρης στο ΜΕΓΑ ”Δεν είναι δουλειά της Πολιτείας να τρέχει με σύριγγα στο χέρι και να εμβολιάζει εκβιάζοντας” ,χωρίς να αναφέρει την λέξη και την έννοια συνταγματική, ή, αντισυνταγματική.
    Σε κάθε περίπτωση αυτό ήταν το δυνατό επιχείρημα των κ.κ. Τσίπρα και Πολάκη ,για όσους δεν τους άκουσαν χθες στην Βουλή.
    ΚΑΙ ναι ,κάποια μείωση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των ανυπότακτων και εμμονικών ανθρώπων , που δεν υπολογίζουν το 70% των εμβολιασμένων -και που σίγουρα δεν είναι όλοι υποταγμένοι-να μη τους επιβληθεί κάποια μικρή ποινή;;;.
    Υπάρχουν άλλα θέματα για αντιπολίτευση προς την σημερινή κυβέρνηση. Τα ξέχασαν ;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα