Η εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ τραγουδά στα κινεζικά στον Κινέζο Πρόεδρο [βίντεο]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΜΑ Η ΙΒΑΝΚΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ INSTAGRAM

Στο Μαρ α Λάγκο βρίσκεται όλη η οικογένεια Τραμπ, δηλαδή ο Αμερικανός Πρόεδρος και η κόρη του Ιβάνκα μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Φιλοξενούμενός τους αυτό το Σαββατοκύριακο ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζιπίνγκ με την σύζυγό του, ο οποίος πραγματοποιεί ιστορική επίσκεψη στις ΗΠΑ.

Η μικρή κόρη της Ιβάνκα, Αραμπέλα, η οποία, όπως η μητέρα της έχει φροντίσει στο παρελθόν να κάνει γνωστό μέσω των social media, μαθαίνει μανδαρινικά, μια από τις κινέζικες διαλέκτους που είναι ευρέως διαδεδομένη, τραγούδησε ένα τραγουδάκι στην εν λόγω γλώσσα, για να κάνει τον Κινέζο Πρόεδρο, όπως εξήγησε η Ιβάνκα, να αισθανθεί σαν στο σπίτι του.

Κάτι ανάλογο είχε κάνει η μικρή και στην κινεζική πρεσβεία της Ουάσινγκτον στις αρχές Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των εορτασμών για την κινεζική πρωτοχρονιά.

Η κόρη του Αμερικανού Προέδρου ανέβασε το εν λόγω βίντεο στο Instagram, γράφοντας: «Πολύ περήφανη για την Αραμπέλα και τον Τζόζεφ για την παράσταση προς τιμήν της επίσημης επίσκεψης στις ΗΠΑ του προέδρου Σι Ζιπίνγκ και της κυρίας Πενγκ Λιουάν».

Πηγή: Η εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ τραγουδά στα κινεζικά στον Κινέζο Πρόεδρο [βίντεο] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/330140/i-eggoni-toy-ntonalnt-tramp-tragoyda-sta-kinezika-ston-kinezo-proedro-vinteo#ixzz4dfkmf0hS

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα