Η Δέσποινα Κουτσούμπα «ξεμαλλιάστηκε» με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Συκοφαντίες και ξεκατίνιασμα»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
koutsouba_zoi708ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Σε δημόσια αντιπαράθεση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου με όρους όπως «ξεκατίνιασμα» επιδόθηκε η Δέσποινα Κουτσούμπα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατηγορεί την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για συκοφαντική δυσφήμιση και επιτίθεται με δριμύτητα. Αφορμή για την αντιπαράθεση μέσω facebook η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε στέλεχος της νεολαίας του κόμματος που αποχώρησε καταγγέλλοντας τόσο πολιτική στάση του κόμματος της Ζωής αλλά και τις συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα για όσους εργάζονται σε αυτό.

Στην απάντηση της η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρέπεμψε σε μία ανάρτηση του στελέχους της «Πλεύσης Ελευθερίας», Διαμαντή Καραναστάση, στο Facebook.

Στην επίμαχη ανάρτηση, ο κ. Καραναστάσης ανέφερε για την Δέσποινα Κουτσούμπα:

«Δέσποινα Κουτσούμπα: Περιφεριάκή σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πρόσφατα προσπάθησε να εξαγοράσει άλλον φίλο καλλιτέχνη. Κάνοντας την ατζέντισα του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, με πρόφαση να παραδοθούν στον τελευταίο μαθήματα… ορθοφωνίας(!!). Σε ένα από τα πολλά μηνύματα της αναφέρει ότι είναι κρίμα να αρνηθεί. Έγραψε ότι ο καλλιτέχνης θα πάρει “ΤΑ λεφτά” αν δεχθεί.»

Μέσω Facebook απάντησε και η Δέσποινα Κουτσουμπά κάνοντας λόγο για ψεύδη, κιτρινισμό και ξεκατίνιασμα. Οπως έγραψε μάλιστα «προφανώς για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι προτεραιότητα να διαχωριστεί από την μαχόμενη αριστερά, και όχι από τους δεξιούς και ακροδεξιούς θύλακες».

Ολόκληρη η απάντηση της:

Χτες το πρωί η εφημερίδα Μακελειό κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδη προτροπή “Ενωθείτε και συντρίψτε τους μαζί με το στρατό”. Την προτροπή απηύθυνε στους εξής εικονιζόμενους: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Φαήλο Κρανιδιώτη, Ηλία Κασιδιάρη.

Έχουν περάσει πάνω από 28 ώρες και δεν έχει βγει ούτε μια καταγγελία ούτε μια δήλωση διαφοροποίησης από την Πλεύση Ελευθερίας ή από την ίδια την Ζ. Κωνσταντοπούλου για τη συσχέτισή της με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Κι όμως, μόλις πριν λίγο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έσπευσε να αναπαράγει ξανά (η πρώτη φορά ήταν στις 30/12) μια συκοφαντική, βρώμικη, κίτρινη και ψευδή ανάρτηση εναντίον μου (που εμπλέκει και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ), παρότι εδώ και πολλές μέρες έχω παρουσιάσει και τα στοιχεία που αποδεικνύουν το ψέμα (προσπαθώντας ταυτόχρονα να μην αναπαράγω τις συκοφαντίες, το ξεκατίνιασμα ή την εικόνα σήψης που επέλεξαν να διακινήσουν, εμπλέκοντάς με) και περιμένω μια αποκατάσταση και μια συγνώμη -όπως θα αντιστοιχούσε στην “Δικαιοσύνη” που υποτίθεται ότι έχει ως προμετωπίδα.

Προφανώς για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι προτεραιότητα να διαχωριστεί από την μαχόμενη αριστερά, και όχι από τους δεξιούς και ακροδεξιούς θύλακες. Μόνο που αυτά είναι πολιτικές προτεραιότητες κι επιλογές.

Το όλο θέμα είναι αμιγώς πολιτικό, και οι εξηγήσεις είναι πολιτικές, ακόμη κι αν τα υποκείμενά τους δεν ξέρουν να κάνουν πολιτική με θέσεις αλλά με προσωπικές επιθέσεις. Είναι κρίμα για έναν χώρο που αντιστάθηκε στη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει τέτοιες παθογένειες και τέτοιες λογικές απεύθυνσης (κι ακόμη πιο κρίμα είναι να εμπλέκει κι άλλους σε αυτό τον βούρκο, χωρίς καν τη συμμετοχή μας), αλλά η έλλειψη πολιτικών θέσεων και η έλλειψη πολιτικοποίησης σε συλλογικές διαδικασίες του κινήματος, εκεί οδηγούν.

(Όσοι με παρακολουθείτε εδώ, ξέρετε ότι ουδέποτε σχολίασα ή έγραψα κάτι επικριτικό για την Πλεύση Ελευθερίας. Δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε ούτε κάτι να ενώσουμε, άλλο αστική πολιτική κι άλλο αριστερή πολιτική, σε άλλο ακροατήριο ήθελε να απευθυνθεί η Πλεύση, προσωπικώς θεωρώ ότι μετά το 2015 οποιοσδήποτε δεν προετοιμάζει τον κόσμο για την αναγκαία σύγκρουση με την ΕΕ δεν βοηθάει το κίνημα ούτε την απαλλαγή μας από τα μνημόνια. Επίσης, για να σας προλάβω, θεωρώ -καταναγκαστικά όμως- ότι κανένα πολιτικό ζήτημα δε λύνεται με αγωγές και προσωπικές μηνύσεις και το χω επαναλάβει σε κάθε περίπτωση που αφορά άλλους. Δεν θα το αλλάξω επειδή τώρα αφορά εμένα).

ΥΓ. Το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο του Μακελειού είναι κατάπτυστο όπως και όλα του τα πρωτοσέλιδα, για τα οποία πολλάκις έχω σχολιάσει ότι θα πρεπε να παρέμβει εισαγγελέας.

Πηγή: Η Δέσποινα Κουτσούμπα «ξεμαλλιάστηκε» με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Συκοφαντίες και ξεκατίνιασμα» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/311080/i-despoina-koytsoympa-xemalliastike-me-ti-zoi-konstantopoyloy-sykofanties-kai#ixzz4Ur8TXgA2

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα