Η «Αυγή» εναντίον Γιάννας: Ποια ήταν η συνεισφορά της; Μόνο το πάρτι των Ολυμπιακών

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στη Γιάννα Αγγελοπούλου μετά τη δήλωσή της, με την οποία ανακοίνωσε ότι παραιτείται από πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων, εξαπέλυσε η «Αυγή».

Η «Αυγή», αφού παραθέτει συνοπτικά την είδηση της παραίτησης της Γιάννας Αγγελοπούλου στη στήλη της των παραπολιτικών, καταλήγει σε ένα αιχμηρό σχόλιο που είναι το εξής: «Πάντως, αφ’ ης στιγμής κατείχε τον συγκεκριμένο τίτλο επί 19 συναπτά έτη, αναρωτιέται κανείς ποια ήταν η έως τώρα “προσφορά” της – εκτός αν εννοεί το “πάρτι” των Ολυμπιακών που ακόμη πληρώνουμε…».

Το δημοσίευμα της «Αυγής» έχει ως εξής:

Με έμμεσες αιχμές προς την κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες η Γ. Αγγελοπούλου την αποποίηση του τίτλου της ως πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων και την κατάθεση του διπλωματικού διαβατηρίου. Η “σιδηρά κυρία” του 2004 κάνει λόγο για “σειρά ενεργειών και παραλείψεων” προσθέτοντας ότι αυτές την υποχρεώνουν να αποποιηθεί της ιδιότητάς της.

Πάντως διαβεβαιώνει ότι, όπως έκανε επί 19 χρόνια που κατείχε τον τίτλο, έτσι και τώρα “συνεχίζει, πέραν των εκάστοτε κυβερνητικών συμπεριφορών, να προσφέρει και να υπηρετεί αυτό που κρίνει ως σημαντικό για τη χώρα μας”.

Πάντως, αφ’ ης στιγμής κατείχε τον συγκεκριμένο τίτλο επί 19 συναπτά έτη, αναρωτιέται κανείς ποια ήταν η έως τώρα “προσφορά” της – εκτός αν εννοεί το “πάρτι” των Ολυμπιακών που ακόμη πληρώνουμε…».

Η ανακοίνωση παραίτησης της Γιάννας Αγγελοπούλου

«Μετά την σειρά ενεργειών και παραλείψεων που αφορούν την ιδιότητά μου ως Πρέσβεως εκ Προσωπικοτήτων που κατέχω από το 1998 και την έκδοση του διπλωματικού διαβατηρίου που παρακολουθεί την ιδιότητα αυτή, είμαι υποχρεωμένη να αποποιηθώ. Την ανάθεση αυτή την εξέλαβα πάντα ως αναγνώριση στο πρόσωπό μου και αντίστοιχα, με όλες μου τις δυνάμεις, όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερα στην χώρα μου εν γνώσει όλων των Κυβερνήσεων.

Ποτέ δεν ζήτησα τίποτε από κανέναν.

Συνεχίζω, πέραν των εκάστοτε κυβερνητικών συμπεριφορών, να προσφέρω και να υπηρετώ αυτό που κρίνω ως σημαντικό για την χώρα μας».

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτη θα παει ”ακλαυτη” απ’ολο το φασμα της πολιτικης και των πολιτων, γιατι εκπροσωπησε πληρως την συντομογραφια Ο.Φ.Α -οπου φυσαει ο ανεμος-. Φυσικα δεν ειναι η πρωτη, ουτε η μονη Ο.Φ.Α . Οι αριστεροι γνωριζουν και εφαρμοζαν στον ”παραδεισο” τους και την σταλινικη -νομιζω- φραση της στυμενης λεμονοκουπας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα