ΗΠΑ: Ο Μάικ Πομπέο προσελήφθη στο Fox News

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Mάικ Πομπέο ανήκει πλέον στο δυναμικό του Fox News, ως σχολιαστής. Ο επικεφαλής – επί θητείας Τραμπ– στη διπλωματία των ΗΠΑ θα σχολιάζει τις γεωπολιτικές, διεθνείς και πολιτικές εξελίξεις στο τηλεοπτικό δίκτυο που επιλέγουν οι συντηρητικοί Αμερικανοί.

«Έχω την πρόθεση να δίνω στους τηλεθεατές μια ειλικρινή και άμεση ματιά στη γεωπολιτική, στις διεθνείς σχέσεις και τις πολιτικές (σ.σ. που συνοψίζει η φράση) “Πρώτα η Αμερική”, οι οποίοι επέτρεψαν να χαραχθεί ο δρόμος προς την ευημερία και την ασφάλεια χωρίς προηγούμενο στις ΗΠΑ», ανέφερε ο ίδιος σε ανακοίνωσή του.

Η επικεφαλής του δικτύου, Σούζαν Σκοτ, δήλωσε ότι «ο πρώην επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είναι μια από τις πλέον γνωστές και σεβάσμιες φωνές (…) όσον αφορά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας».

Ο Μάικ Πομπέο διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ από τον Απρίλιο του 2018 ως τον Ιανουάριο, ενώ προηγουμένως ήταν διευθυντής της CIA.

Ορισμένοι εικάζουν πως «στοχεύει» στον Λευκό Οίκο, όπως και ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2024.

Σημειώνεται ότι ο πρώην κορυφαίος διπλωμάτης των ΗΠΑ έχει ταχθεί υπέρ του μποϊκοτάζ στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Επίσης έχει πάρει θέση απέναντι στον ΠΟΥ, χαρακτηρίζοντας «μασκαράτα» και μέρος «της εκστρατείας παραπληροφόρησης» την έκθεση των ειδικών του Οργανισμού για την προέλευση του κορωνοϊού.

Το γεράκι αυτό της αμερικανικής ελίτ παρέμεινε πιστός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ ως το τέλος και, όπως ακριβώς και ο πρώην πρόεδρος, δεν δίσταζε να δείξει ανοικτά την περιφρόνησή του προς κάποια ΜΜΕ.

Το Fox News, τον Μάρτιο, προσέλαβε επίσης τη Λάρα Τραμπ, νύφη του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου και σύμβουλο της ομάδας του στην πρόσφατη προεκλογική εκστρατεία του.

“Καθημερινή”

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα