ΗΠΑ: Η Μοσάντ πίσω από το δίκτυο παιδεραστίας Επστάιν;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

του Eric Margolis. Επιμέλεια: Ε.Δ. Νιάνιος.

[Eπιστρέφοντας από το Παρίσι, ο 45χρονος Τζέφρεϊ Επστάιν συνελήφθη στις ΗΠΑ για «σεξουαλική εκμετάλλευση και συνομωσία συνδεόμενη με σεξουαλική εκμετάλλευση» δεκαπέντε ανήλικων. Χάρις στην έρευνα της δημοσιογράφου Τζούλι Κ. Μπράουν της Χέραλντ Τριμπιούν η ΠΟΛΥΕΤΗΣ παράνομη δραστηριότητα – με πλήρη κάλυψη του κατεστημένου – του χρηματιστή Επστάιν έλαβε τέλος. Οι πληροφορίες θέλουν το δίκτυο Επστάιν να λειτουργεί ως «παγίδα μελιού» για να εκβιάζονται πολιτικές προσωπικότητες. Συνδέουν μάλιστα τον ίδιο με τη Μοσάντ. Η σύλληψή του είναι μια ενέργεια που στέφεται κατά του «φίλου» του Τραμπ – «φίλος» του υπήρξε και ο Κλίντον – ή αντίδραση του Αμερικανού Προέδρου στα δημόσια πράγματα των ΗΠΑ; Δύο έγκριτοι Αμερικανοί δημοσιογράφοι και ένας  Αμερικανοεβραίος φωτίζουν όλες τις πλευρές της πολύκροτης αυτής υπόθεσης…Ε.Δ.Ν.]

 

Είχα πολλές παράξενες εμπειρίες κατά τη διάρκεια των δεκαετιών μου για να καλύψω Υπηρεσίες Πληροφοριών. Από την πρόσκληση στην έδρα της KGB στη Μόσχα, στην κινεζική αντίστοιχη υπηρεσία στο Πεκίνο, την αμερικανική στη Βιρτζίνια, τη λιβυκή στην Τρίπολη, την νοτιοαφρικανική, ακόμη και την αλβανική υπηρεσία πληροφοριών στα Τίρανα.

Αλλά τίποτα δεν ήταν πιο παράξενο από τη μέρα που προσκλήθηκα να γευματίσω στη Νέα Υόρκη με τον διάσημο Τζέφρεϊ Επστάιν. Το χρυσό αγόρι της κοινωνίας του Mανχάταν και της Παλμ Μπιτς βρίσκεται τώρα σε ένα απαίσιο κελί φυλακών κατηγορούμενο για σεξουαλικές σχέσεις με ανηλίκους. Το έχει κάνει μπροστά σε όλους από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, αλλά μέχρι πρόσφατα φαινόταν να έχει αλεξίσφαιρο.

Τη στιγμή που περνούσα την είσοδο της έπαυλης του Eπστάιν  στην 71η οδό, το μεγαλύτερο ιδιωτικό σπίτι στην πόλη, ένας μπάτλερ με ρώτησε: “Θα θέλατε ένα ατομικό μασάζ, κύριε, από ένα όμορφο κορίτσι; Η προσφορά αυτή φαινόταν τόσο ακατάλληλη και περίεργη που την απέρριψα γρήγορα.

Η παγίδα με το… μέλι

Πιο σημαντικό από την αγένεια, ως παλιός παρατηρητής των Υπηρεσιών πληροφοριών, για μένα η προσφορά αυτή μύρριζε την παλιά παγίδα μελιού, μια τακτική για την παγίδευση και τον εκβιασμό ανθρώπων που ήταν ήδη παλιά όταν η Βαβυλώνα μόλις είχε κτιστεί. Ένα διακριτικό δωμάτιο με τραπέζι μασάζ, λιπαντικά και κάποιες κάμερες έτοιμες στο δωμάτιο.

Είχα φτάσει με μια μεγάλη Καναδή δημοσιογράφο που ήταν τότε κοντά στη μικρή φίλη του Eπστάιν, την Γκισλάιν Μάξγουελ και, λέγεται, μαστρωπό, το οποίο η Mάξγουλ αρνείται. Παραδόξως, η Mάξγουελ πίστευε ότι θα μπορούσα να πετύχω ώστε η KGB της Μόσχας να δημοσιεύσει δορυφορικές φωτογραφίες που να δείχνουν τη δολοφονία στο γιοτ του πατέρα της, του βαρόνου του Τύπου Ρόμπερτ Μάξγουελ, ο οποίος ήταν γνωστός διπλός πράκτορας για το Ισραήλ και την KGB, και μεγάλος εγκληματίας.

Παρών ήταν επίσης ο δικηγόρος Aλαν Ντέρσοβιτς, ο οποίος είχε διασώσει τον φερόμενο δολοφόνο Κλάους φον Μπυλόου, καθώς και έναν γίγαντα της βιομηχανίας ακινήτων της Νέας Υόρκης και διάφορες προσωπικότητες της εξέχουσας εβραϊκής ελίτ της πόλης. Όλοι τους είχαν επαίνους για το Ισραήλ.

Ο Eπστάιν φέρεται ότι είχε σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Μπιλ Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου της Μεγάλης Βρετανίας και τους είχε ταξιδέψει αρκετές φορές στο ιδιωτικό του αεριωθούμενο αεροπλάνο, γνωστό και ως το “Lolita Express”. Όλοι οι επισκέπτες αρνούνται οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα. Αρνήθηκα να δειπνήσω με τον πρίγκιπα Άντριου.

Οι κατοικίες του Eπστάιν στο Μανχάταν και το Παλμ Μπιτς, τις οποίες επισκέφτηκα, ήταν γεμάτες από  νεαρές μασέρ. Όλες ήταν κορίτσια εργατικής τάξης που κέρδιζαν πολλά χρήματα στον ελεύθερο χρόνο τους. Δεν είδα καμία ιδιαίτερη σχέση αυτών των κοριτσιών και τους καλεσμένους.

Ο Eπστάιν και ο Mάξγουελ δεν χωρούσαν στα εσώρουχά τους. Εκαναν επίδειξη των σεξουαλικών τους περιπετειών και κορόιδευαν την κοινωνία της Νέας Υόρκης. Ολοι αναρωτιόνταν ποια να είναι η πηγή του πλούσιου εισοδήματος του Eπστάιν, αλλά κανείς δεν ήξερε από πού προήλθε. Ισχυριζόταν ότι ήταν ο αποκλειστικός διαχειριστής μιας ομάδας μυστικών εκατομμυριούχων. Αλλά το μόνο πρόσωπο που εντοπίστηκε ήταν ο δισεκατομμυριούχος Lέσλι Βέξνερ, ιδιοκτήτης της Limited Brands και Victoria’s Secret. Ο Βέξνερ αρνήθηκε οποιαδήποτε γνώση των εικαζόμενων εγκλημάτων του Eπστάιν.

Τζέφρεϊ Επστάιν

Εκτός από σεξουαλικά παιχνίδια, ο Eπστάιν και ο Mάξγουελ έκαναν πολλά παράξενα πράγματα. Το FBI βρήκε διαμάντια, μετρητά και πλαστό διαβατήριο κατά τη διάρκεια επιδρομής στην έπαυλή  του και έγγραφα με βάση τα οποία η καθαρή αξία της περιουσίας του ανέρχεται στα 559.120.954 δολ. Οι φοροελεγκτές ανυπομονούν να εξετάσουν τις πηγές αυτών των εσόδων.

Φαίνεται πιθανό ότι ασκήθηκε πολιτική επιρροή στον Αμερικανό δικηγόρο Αλεξάντερ Ακόστα (που παραιτήθηκε μετά τις επικρίσεις την περασμένη εβδομάδα) να συνάψει συμφωνία με τον Eπστάιν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί από τη Φλόριδα για επίθεση εναντίον ενός παιδιού. Ο Eπστάιν τη γλύτωσε με 13μηνη συμβολική ποινή φυλάκισης που του επέτρεψε να εργάζεται από το γραφείο του μεγάλο μέρος της ημέρας.

Εμπλέκονται ο Tραμπ ή ο Κλίντον; Πόσο “γλεντοκοπούσαν” με τον Eπστάιν και απολάμβαναν από το εμπόριο της σάρκας του; Έχει ειπωθεί ότι ένα είδος έρευνας “πληροφοριών” στην περίπτωση του Eπστάιν του έβγαλε μια βαριά δικαστική απόφαση.

Ο Φιλ Τζιράρντι, πρώην αξιόπιστος πράκτορας της CIA, παρενέβη και κατηγόρησε τον Eπστάιν ότι ήταν πράκτορας ισραηλινής επιρροής. Ο Eπστάιν δέχτηκε μόνο συστάσεις και απελευθερώθηκε κατά την πρώτη κατηγορία του για κακοποίηση παιδιών λόγω των ισχυρών δεσμών του με το Ισραήλ, λέει ο Τζιράρντι. Για τον Τζιράρντι και αυτόν τον συγγραφέα, η επιχείρηση “μασάζ” του Eπστάιν ήταν μια κλασική επιχείρηση πληροφοριών με σκοπό να εκβιάζει ανθρώπους επιρροής να υπακούουν στις εντολές του Ισραήλ. Η Κλίντον είχε πέσει σε αυτή την παγίδα πριν από χρόνια όταν ήταν ακόμα πρόεδρος.

Τώρα, κοιτάξτε πόσο γρήγορα θα καλυφθεί αυτή την τεράστια δύσοσμη διαφθορά. Ήρθε η ώρα να αποστραγγίξουμε το βάλτο.

Πηγή: The Honey Trap On E 71 ST

 

Παιδεραστία και «βαθύ» αμερικανικό κράτος

Στην πραγματικότητα πρόκειται για επιχειρησιακό δίκτυο της Moσάντ, το οποίο χρονολογείται  δεκαετίες πριν, από την εποχή που το πλοίο [ηλεκτρομαγνητικών πληροφοριών] USS Liberty χτυπήθηκε από άγνωστα ισραηλινά αεροπλάνα κατά τη διάρκεια του πολέμου των Εξι Ημερών, μια επίθεση που το Ισραήλ αργότερα αρνήθηκε. Ήταν ψέμα.

Το Ισραήλ δεν ήταν ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας, αλλά ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Το Ισραήλ συμμετείχε επίσης στην επίθεση με ψεύτικη σημαία [False Flag False Flag Attack (SDFF)] στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Ο βοηθός [Αναπληρωτής] του Πωλ Βόλφοβιτς μου το επιβεβαίωσε τότε, καθώς και δύο συνεργάτες της Moσάντ τους οποίους ρώτησα και απείλησα, οι οποίοι ειλικρινά μου το επιβεβαίωσαν και τους οποίους ενήργησα και απελάθηκαν στη συνέχεια.

Το βασικό πρόβλημα σε αυτό το δίκτυο παιδεραστών “Eπστάιν” είναι ότι πηγαίνει πίσω δεκαετίες.

Ο Τζεφ Επστάιν στρατολογήθηκε από τη Moσάντ ως πράκτορας επιρροής [της Moσάντ] διότι 1-ήταν επιβλητικός/πληυωρικός, 2-είχε κάποια νοημοσύνη αλλά προερχόταν από φτωχό εβραΙκό περιβάλλον, χωρίς πραγματική μόρφωση, χωρίς ξένες γλώσσες και ήταν τόσο ναρκισσιστής που η Μοσάντ μπορούσε να τον χειραγωγεί προς όλες τις κατευθύνσεις [προς τα πάνω και προς τα κάτω] και να δημιουργεί ένα ψεύτικο πρόσωπο / μύθο με/ για τον ίδιο, σύμφωνα με το οποίο ήταν πολυεκατομμυριούχος και μάλιστα δισεκατομμυριούχος, απένταρος, δεν έχει σημασία. Αλλά για να βεβαιωθεί ότι ο Τζέφρεϋ Επστάιν δούλευε όπως έπρεπε (από την πλευρά της Moσάντ), τον συνέδεσαν με έναν επιχειρησιακό πράκτορα της Moσάντ [ως υπάλληλο] με το όνομα [Γκισλάιν] Μάξγουελ, την κόρη του Ρόμπερτ Μάξγουελ, έναν από τους μεγαλύτερους απατεώνες στον κόσμο, ο οποίος ήταν επιχειρησιακός πράκτορας της Moσάντ. Πέθανε το 1991 [Ο Ρόμπερτ Μάξγουελ] (είτε σκοτώθηκε είτε πέθανε φυσιολογικά), και ήταν ένας από τους μεγαλύτερους συντελεστές της Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ, περισσότερο από οποιονδήποτε. Έτσι η κόρη του ήταν ο υπεύθυνος ελέγχου του Τζεφ Επστάιν. Την ίδια στιγμή είχαμε στη Νέα Υόρκη την «NXIVM», η οποία είχε επικεφαλής έναν μη Εβραίο ονόματι Kέιο Ρανιέρ, αλλά ελεγχόταν από δύο Εβραίες γυναίκες [ Κλαρ & Σάρα] της οικογένειας Μπρόνφμαν, και η οποία λειτουργούσε ως φορέας διάδοσης της παιδεραστίας.

Τώρα, γιατί η παιδεραστία είναι τόσο θανατηφόρα / αποτελεσματική; Από τη σκοπιά της Υπηρεσίας  Πληροφοριών, κατά τη γνώμη μου, ως επιχειρησιακός πράκτορας των Πληροφοριών και σε αντίρροπη επιρροή / παρέμβαση, ένα από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στον κόσμο των Πληροφοριών, είναι να σας αντικαταστήσουν ή να επιλεγείτε με βάση ότι χρησιμοποιήσατε το «βάζο του μελιού» της παιδεραστίας: όχι ένα κλασικό βάζο μελιού με έναν ενήλικο [σεξ], αλλά ένα παιδί [παιδοεγκληματικότητα]. Όταν χρησιμοποιείτε ένα παιδί, το τρομοκρατείτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο χρησιμοποιώντας το, και μπορείτε να [κρατήσετε / εκβιάσετε] όποιον εμπλέκεται στην παιδεραστία: δεν μπορεί να μιλήσει πια , το παιδί δεν μπορεί να πει τίποτα, οπότε είναι ένας νόμιμος τρόπος να δυσφημίσετε τόσο τον επιχειρησιακό πράκτορα [στόχος] όσο και το ίδιο το πρόβλημα [που θα μπορούσε να διεγείρει / θέσει ο στοχευμένος επιχειρησιακός πράκτορας] και το παιδί [που δεν μπορεί να πει τίποτα]. Παρ ‘όλα αυτά, η Moσάντ έμπλεξε / εξέθεσε /ανακάτεψε / επιστράτευσε έναν τέτοιο αριθμό επιχειρησιακών πρακτόρων / πολιτικών / προσώπων που εμπλέκονταν στην παιδο-εγκληματικότητα στο πλαίσιο της δράσης του δικτύου Eπστάιν ή NXIVM, με τις δύο κόρες Μπρόνφμαν: μιλάμε εδώ για χιλιάδες ανθρώπους [της αμερικανικής δημόσιας ζωής]. Όλα οδηγούν στην προεδρία, από την οικογένεια Μπους και μετά: την οικογένεια Μπους, τον Μπους Τζούνιορ, τον Τζέμπ Μπους, μετά τους Κλίντον, τον Μπιλ και τη Χίλαρι η οποία είναι παθολογική ψεύτρια σε ακραίο βαθμό, και τους Ομπάμα, οι οποίοι είχαν ένα  ολόκληρο ιστορικό παιδεραστικής ομοφυλοφιλίας.

Πώς έδρασε η Μοσάντ

 Να τι έκακναν οι Ισραηλινοί, υπό την επίβλεψη δύο λαμπρών αξιωματικών της Μοσάντ [Εφραίμ] Χάλεβι και [Ντάνι] Γιατόμ: και οι δύο χρησιμοποίησαν την παιδο-εγκληματικότητα με τη μορφή βάζων μελιού, προκειμένου να τυλίξουν / εξουδετερώσουν οποιαδήποτε από τους επιχειρησιακούς πράκτορες / πολιτικούς μας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Τζεφ Επστάιν ήταν ένας επιχειρησιακός πράκτορας εθελοντής / έτοιμος / πρόθυμος, που επιδόθηκε εθελοντικά στην παιδο-εγκληματικότητα. Οι Ισραηλινοί το γνώριζαν, δημιούργησαν ένα αφήγημα ότι ήταν ένας δισεκατομμυριούχος, πίσω του βρίσκονταν ο Λέσλι Βέξνερ, υποστηριχτής / θεωρητικός προστάτης, και εικονικά εργαζόταν στην επενδυτική τράπεζα Μπέαρ Στίιμς, που κατά ειρωνεία της τύχης ήταν μια άλλη διεφθαρμένη εβραϊκή εταιρεία η οποία συνεργαζόταν με την Ντρέξελ Μπούρνχαμ [Λάμπερτ], άλλη μια διεφθαρμένη εβραϊκή επιχείρηση. Έτσι έχουμε ένα μεγάλο πυρήνα της διαφθορά που μας οδηγεί πίσω έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2001, όταν είχαμε Εβραίους όπως ο [Λάρυ] Σιλβερστάιν, ο οποίος κατείχε το δάνειο / Ασφάλεια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, είχαμε επίσης τον [Φρανκ] Λόουρυ, τον [Ρον] Λώντερ και τον [ο Λιούις] Αϊζενμπεργκ: όλοι αυτοί οι άνθρωποι που συμμετείχαν σε αυτή την επίθεση με ψεύτικη σημαία που αφήσαμε να πραγματοποιηθεί.

Έτσι, από τις 11 Σεπτεμβρίου 2001, ο Tραμπ συνειδητοποίησε ότι οι Ισραηλινοί είχαν εμπλακεί με διείσδυση] στις Υπηρεσίες Πληροφοριών [και τη δημόσια ζωή μας] προκειμένου να θέσουν σε κίνδυνο τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ποτέ δεν το ξέχασε, και αυτό που έκανε ανοιχτά ήταν να απομακρυνθεί [εναντίον τους] και κάποια στιγμή αποφάσισε ότι θα διώξει / κατηγορήσει κάθε έναν από τους επιχειρησιακούς πράκτορες που εμπλέκονταν. όπως και τους Ισραηλινούς με βάση κατηγορίες για παιδεραστία. Όχι με βάση την κατηγορία κατασκοπείας, διότι αυτή δεν θα ευσταθούσε, αλλά ο Αλέξανδρος Aκόστα, ο Υπουργός Εργασίας του Tραμπ, ήταν σωστός όταν είπε ότι ο Eπστάιν μπόρεσε να ξεφύγει από τις κατηγορίες εισαγγελέων της Φλόριντα επειδή εργαζόταν στην Υπηρεσία Πληροφοριών: γιατί δεν εμπλέκεται μόνο ο Μοσάντ, αλλά και ξεκάθαρα και η CIA. Η παλιά CIA [προ-Tραμπ], όχι η σημερινή. Γιατί το λέω αυτό; Επειδή οι ήρωες ολόκληρης αυτής της ιστορίας δεν είναι μόνο ο Tραμπ και ο Λευκός Οίκος, αλλά και τα μέλη αυτού που θεωρώ “βαθύ κράτος μου”, που είναι αυτό για το οποίο μιλώ εδώ και 20 χρόνια: οι [υπηρέτες του Κράτους]  NSA, NRO, NGA, η CIA (η “νέα” CIA) και άλλοι οργανισμοί συλλογής πληροφοριών που τίναξαν στον αέρα όλη αυτή την επιχείρηση, τα τελευταία 10 έως 20 χρόνια. Επειδή κατά τη σάρωση του NSA [= επιτήρηση ROEM] των τηλεφώνων μας, [μέσω] των μεταδεδομένων, όπως τα αποκαλούν, παγίδεψαν / παρεμπόδισαν τις ισραηλινές [δραστηριότητες] να εκθέσουν άτομα [στοχευμένα] παντού στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο.

Αυτό που έχουμε εδώ είναι ένα πραγματικό πρόβλημα με το Ισραήλ, και το Ισραήλ προειδοποιείται επειδή ο πρέσβης μας, ο Εβραίος πρεσβευτής εδώ, καθώς και ο Ζάρεντ Κούσνερ, έκαναν μια πολύ σαφή δήλωση: “Ισραήλ, προειδοποιείστε ότι αν δεν συνάψετε ειρηνευτική συνθήκη με τους Παλαιστινίους, θα υπάρξουν πολύ πιο σοβαρές επιπτώσεις από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Η αρχή της αποσυναρμολόγησης και της επιδρομής των επιχειρησιακών πρακτόρων σας της Moσάντ, είναι όλοι παρόντες (τους γνωρίζουμε) και θα τους βάλουμε στη φυλακή, είναι μόνο η αρχή του τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον του Ισραήλ. ”

Έτσι, ως Εβραίος, δεν είμαι υπερήφανος για αυτό που έκαναν οι Αμερικανοί Εβραίοι. Βρίσκω τους  περισσότερους από αυτούς αλαζονικούς, αγνώμονες, χωρίς ίχνος από τον παγκόσμιο πολιτισμό, στερημένους κατανόησης του τι μας συνέβη κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, χωρίς να καταλαβαίνουν τι είναι πραγματικά το Ισραήλ – και δεν είναι το ιερό Ισραήλ που πιστεύουν οι άνθρωποι -, γιατί ήμουν εκεί κατά τη δεκαετία του 1980, όταν δημιούργησαν τη Χαμάς, ήμουν εκεί όταν οι στρατηγοί τρομοκρατούσαν τους Παλαιστινίους και όταν η ιντιφάντα δημιουργήθηκε.

Αλλά επιτρέψτε μου να σας παραθέσω τον ραβίνο μου, ο οποίος ήταν στην πραγματικότητα ένα μέλος της οικογένειάς μου [Joseph Ber] Soloveitchik, ο οποίος είπε: «για να είσαι καλός Εβραίος ή καλός άνθρωπος, πρέπει απλά να ακολουθήσεις την οδό της δικαιοσύνης και να αποφεύγετε το κακό.»

Steve R. Pieczenik, OPUS 167 Mossad Epstein Connection

 

2,5 εκ. σεξο-αγοραπωλησίες αγοριών ετησίως!

του John W. Whitehead

“Οσο η πολιτική και οικονομική ελευθερία μειώνεται, η σεξουαλική ελευθερία τείνει σε αντιστάθμισμα να αυξάνεται. Και ο δικτάτορας…θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενθαρρύνει αυτή την [δεύτερη] ελευθερία. “Aλντους Χάξλευ, Θαυμαστός Καινούριος Κόσμος

Η εξουσία διαφθείρει.

Όποιος έχει διαφορετική γνώμη αγνοεί το θέμα.

Πολιτική, θρησκεία, αθλητισμός, κυβέρνηση, διασκέδαση, επιχειρήσεις, ένοπλες δυνάμεις: ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο χώρος για τον οποία μιλάτε, όλοι χαρακτηρίζονται από συμπεριφορές ελεεινές, απεχθείς, παρακμιακές, θλιβερές, κακές, ανήθικες και διεφθαρμένες, ένα είδος ασυδοσίας όταν εμπλέκεται η πλούσια και ισχυρή ελίτ στην Αμερική.

Στην εποχή της κομματικής πολιτικής και ενός βαθιά πολωμένου πληθυσμού, η διαφθορά – ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σεξουαλική ακολασία, διαφθορά και επιθετική συμπεριφορά – έχει γίνει ο μεγάλος εξισωτής.

Πάρτε τον Τζέφρεϊ Επστάιν, τον δισεκατομμυριούχο χρηματιστή, παιδεραστή, που καταδικάστηκε και πρόσφατα συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης, του βιασμού και της εμπορίας δεκάδων κοριτσιών για σεξουαλικούς σκοπούς.

Ο Eπστάιν πιστεύεται ότι εκμεταλλεύτηκε το προσωπικό του δίκτυο διακίνησης σεξ όχι μόνο για τη δική του ευχαρίστηση αλλά και για την τέρψη των φίλων και των συναδέλφων του. Σύμφωνα με την Washington Post, “πολλές από τις νεαρές γυναίκες […] λένε ότι προσφέρθηκαν σε πλούσιους και διάσημους σεξουαλικούς συνεργάτες κατά τις βραδιές Eπστάιν“. Σε διάφορες περιπτώσεις, ο Eπστάιν έπαιρνε τους φίλους του στο ιδιωτικό του αεροπλάνο, το επονομαζόμενο “Lolita Express“.

Αυτό αποτελεί μέρος του αξιοθρήνητου υπόβαθρου της Αμερικής.

Η βαριά βιομηχανία της…παιδεραστίας

Όπως εξήγησα σε άλλο άρθρο, το εμπόριο του σεξ με παιδιά – αγορά και πώληση γυναικών, κοριτσιών και αγοριών για σεξ, μερικά και εννέα ετών – έχει γίνει μια κερδοφόρα επιχείρηση στην Αμερική. Είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας οργανωμένου εγκλήματος και το δεύτερο πιο προσοδοφόρο παράνομα διακινούμενο προϊόν, μετά τα ναρκωτικά και τα πυροβόλα όπλα.

Στις ΗΠΑ γίνονται ετησίως 2,5 εκατομμύρια αγοραπωλησίες παιδιών σεξουαλικού ενδιαφέροντος  από ενήλικες.

Δεν είναι μόνο τα κορίτσια που είναι ευάλωτα σε αυτά τα αρπακτικά.

Σύμφωνα με μια έρευνα του 2016, “τα αγόρια αποτελούν περίπου το 36% των παιδιών που έχουν παγιδευτεί στην αμερικανική βιομηχανία του σεξ (περίπου το 60% είναι γυναίκες και λιγότερο από το 5% είναι άνδρες και γυναίκες τρανσέξουαλ)” .

Ποιος αγοράζει ένα παιδί για σεξ;

Άνδρες, καθόλα συνηθισμένοι, από όλα τα κοινωνικά στρώματα. “Θα μπορούσε να είναι ο συνάδελφός σας, ο γιατρός σας, ο πάστοράς σας ή η σύζυγός σας”, γράφει ο δημοσιογράφος Tιμ Σουόρεν, ο οποίος έχει περάσει περισσότερο από ένα χρόνο διερευνώντας το σεξουαλικό εμπόριο στην Αμερική.

Συνήθεις άνδρες, ναι.

Υψηλοί προστάτες

Υπάρχουν όμως και ασυνήθιστοι άνδρες, όπως ο Τζέφρεϊ Επστάιν, οι οποίοι ανήκουν σε ένα ισχυρό, πλούσιο και ελιτίστικο τμήμα της κοινωνίας που λειτουργεί σύμφωνα με τους δικούς του κανόνες ή, πιο συγκεκριμένα, το οποίο μπορεί να παρακάμπτει μάλλον κανόνες που, παραβιαζόμενοι από εμάς τους υπόλοιπους, επισύρουν βαριές ποινές.

Αυτοί οι άνθρωποι αποφεύγουν κάθε ευθύνη αξιοποιώντας ένα σύστημα ποινικής δικαιοσύνης που συμμορφώνεται με τις επιθυμίες των ισχυρών, των πλουσίων και των ελίτ.

Πριν δέκα και πλέον χρόνια, όταν ο Eπστάιν κατηγορήθηκε για βιασμό και επίθεση σε νεαρά κορίτσια, πέτυχε μια συμφωνία μυστικής συνηγορίας  με τον εισαγγελέα Αλεξάντερ Aκόστα, τον σημερινό υπουργό Εργασίας του Προέδρου Tραμπ, η οποία του επέτρεπε να αποφύγει τις ομοσπονδιακές κατηγορίες και να πάρει το ισοδύναμο μιας σύστασης: του επιτρέπεται να “εργάζεται” στο σπίτι έξι ημέρες την εβδομάδα πριν επιστρέψει στη φυλακή για ύπνο. Αυτή η συμφωνία μυστικής συνηγορίας  θεωρήθηκε παράνομη από έναν ομοσπονδιακό δικαστή.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι ο Eπστάιν δεν έδρασε μόνος του.

Συνεπιβάτες Κλίντον και Τραμπ

Μιλώ όχι μόνο για τους συνεργούς του Eπστάιν που στρατολόγησαν και εκπαίδευσαν τα νεαρά κορίτσια που κατηγορείται ότι βίασε, ότι τους επιτέθηκε, πολλά από τα οποία είναι άστεγα ή ευάλωτα, αλλά και από τον κύκλο φίλων και συναδέλφων του με επιρροή, συμπεριλαμβανομένων των Μπιλ Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ. Ο Κλίντον και ο Tραμπ, δύο γνωστοί κυνηγοί ποδόγυρων, οι οποίοι επίσης κατηγορήθηκαν για σεξουαλικές παρανομίες από σημαντικό αριθμό γυναικών, ήταν επιβάτες της Express Lolita.

Όπως αναφέρει το Associated Press, “Η σύλληψη του δισεκατομμυριούχου χρηματιστή με κατηγορίες για σεξουαλική σωματεμπορία παιδιών εγείρει ερωτήματα σχετικά με το πόσο γνώριζαν, οι ισχυροί συνεργάτες του, τις αλληλεπιδράσεις του διαχειριστή του hedge fund με τα ανήλικα κορίτσια και αν έκλεινα τα μάτια τους σε ενδεχόμενες παράνομες συμπεριφορές.”

Οντως, μια πρόσφατη απόφαση του Δεύτερου Εφετείου που επιτρέπει την έκδοση ενός εγγράφου 2.000 σελίδων σχετικά με την υπόθεση Eπστάιν εγείρει ισχυρισμούς για σεξουαλική κακοποίηση στην οποία ενέχονται “πολλοί εξέχοντες Αμερικανοί πολιτικοί, ισχυροί διευθυντές εταιριών, αλλοδαποί πρόεδροι, πρωθυπουργός και άλλοι ηγέτες του κόσμου.

Αυτό δεν είναι μικροπταίσμα που αφορά κλεφτρόνια. Είναι η καρδιά του σκότους.

Σεξουαλικοί σκλάβοι. Σεξουαλική διακίνηση. Μυστικές εταιρίες. Ισχυρές ελίτ. Κυβερνητική διαφθορά. Δικαστικές παρατυπίες.

Για άλλη μια φορά, η πραγματικότητα ξεπερνά τη μυθοπλασία.

Πριν από είκοσι χρόνια, η τελευταία ταινία του Στάνλεϋ Κιούμπρικ, Μάτια ερμητικά κλειστά, έδωσε στους τηλεθεατές μια απαίσια ιδέα μιας μυστικής σεξουαλικής κοινωνίας που ανταποκρίνονταν στις χειρότερες απαιτήσεις των πλουσίων μελών της, στοχεύοντας ευάλωτες νέες γυναίκες. Δεν είναι τόσο διαφορετικό από τον πραγματικό κόσμο, όπου ισχυροί άνδρες, ατιμώρητοι, απολαμβάνουν τις ζωώδεις τους παρορμήσεις.

Ο Κούμπρικ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι αυτές οι μυστικές κοινωνίες ανθίζουν επειδή είμαστε ικανοποιημένοι να ζούμε με μάτια κλειστά, αρνούμενοι τις τρομακτικές και προφανείς πραγματικότητες που κυριαρχούν μεταξύ μας.

Με αυτόν τον τρόπο, γινόμαστε συνένοχοι σε καταχρηστικές συμπεριφορές γύρω μας.

Έτσι επεκτείνεται η διαφθορά της κυβερνητικής ελίτ.

Για κάθε Eπστάιν που τελικά καλείται να λογοδοτήσει την παράνομη σεξουαλική  εκμετάλλευση μετά από χρόνια προστασίας από κυρίαρχες ελίτ, υπάρχουν εκατοντάδες παρόμοιοι – ίσως χιλιάδες – στους λαβύρινθους της εξουσίας και του πλούτου, των οποίων οι επιθέσεις εναντίον των πλέον ευάλωτων μεταξύ μας συνεχίζονται αμείωτες.

Αν και τα εικαζόμενα εγκλήματα του Eπστάιν είναι άκρως βδελυρά από μόνα τους, αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης αφήγησης που εξηγεί πώς μια νοοτροπία του δικαίου γίνεται βόθρος και γόνιμο έδαφος για τυράννους και αρπακτικά.

Θυμάστε την «Κυρία DC» που εκμεταλλεύεται μια σεξουαλική επιχείρηση από τηλεφώνου; Οι πελάτες της περιλάμβαναν χιλιάδες υπαλλήλους, λομπίστες και  αξιωματούχους του Πενταγώνου, του FBI και του αμερικανικού ΣΔΟΕ, εκπροσώπους ομάδων συμφερόντων και υπαλλήλους, καθώς και αξιόλογους δικηγόρους, χωρίς κανένας τους να εκτεθεί ποτέ ή να τιμωρηθεί.

Η εξουσία διαφθείρει. Ακόμη χειρότερα, όπως συμπέρανε ο ιστορικός του 19ου αιώνα, ο Λόρδος Aκτον: “Η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα.”

Δεν έχει σημασία αν μιλάτε για έναν πολιτικό, έναν νεόπλουτο της ψυχαγωγίας, έναν εταιρικό διευθύνοντα σύμβουλο ή έναν αστυνομικό: δώστε σε ένα άτομο – ή μια κυβερνητική γραφειοκρατία – υπερβολική εξουσία και αφήστε το να πιστέψει ότι είναι ανέγγιχτο και ότι δεν θα λογοδοτεί για τις πράξεις του και αυτές οι εξουσίες θα κάνουν καταχρήσεις. Βλέπουμε αυτή τη δυναμική να κυριαρχεί καθημερινά σε κοινότητες σε ολόκληρη την Αμερική.

Ένας αστυνομικός πυροβολεί έναν άοπλο πολίτη χωρίς αξιόπιστο λόγο και δεν τρέχει τίποτε. Ένας πρόεδρος χρησιμοποιεί διατάγματα για να παρακάμπτει το Σύνταγμα και δεν τρέχει τίποτε. Μια κυβερνητική υπηρεσία παρακολουθεί τις επικοινωνίες των πολιτών της και δεν τρέχει τίποτε. Ένας νεόπλουτος της ψυχαγωγίας παρενοχλεί σεξουαλικά τις εκκολαπτόμενες ηθοποιούς και τη βγάζει καθαρή. Ο αμερικανικός στρατός βομβαρδίζει ένα πολιτικό νοσοκομείο και επιστρέφει, αυτό είναι όλο.

Η κατάχρηση εξουσίας, η υποκρισία που τροφοδοτείται από τις φιλοδοξίες και η εσκεμμένη αδιαφορία για επιλήψιμες πράξεις, που καθιστούν δυνατή μια τέτοια κατάχρηση, λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, είτε είναι σεξουαλικά εγκλήματα, είτε διαφθορά της κυβέρνησης ή του κράτους δικαίου.

Είναι η ίδια παλιά ιστορία: ο άνθρωπος προσβάλλει την εξουσία, ο άνθρωπος καταχράται υπερβολικά της εξουσίας, ο άνθρωπος εκφοβίζει και απειλεί με αντίποινα, ή χειρότερα, όποιον τον αψηφά, και ο άνθρωπος τη βγάζει καθαρή εξαιτίας μια κουλτούρα συμμόρφωσης στην οποία κανείς δεν μιλάει επειδή δεν θέλουν να χάσουν τη δουλειά τους, τα χρήματά τους ή τη θέση τους ανάμεσα στην ελίτ.

Κρίση του συστήματος

Δεν πρέπει να ανησυχούμε μόνο για τα σεξουαλικά αρπακτικά.

Για κάθε Τζέφρεϊ Επστάιν – ή Μπιλ Κλίντον ή Χάρβεϋ Γουαινστάιν ή Ρότζερ Εΐλ ή Μπιλ Κόσμπυ ή Ντόναλντ Τραμπ – ο οποίος τελικά κατηγορήθηκε για τη σεξουαλική του συμπεριφορά, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι στο αστυνομικό κράτος των ΗΠΑ που ξεφεύγουν μετά από μια δολοφονία – σε πολλές περιπτώσεις, κυριολεκτικά – απλά επειδή μπορούν.

Ο αστυνομικός κατ’ αρχή που πυροβολεί τον άοπλη πολίτη και δημιουργεί προβλήματα, μπορεί να πάρει άδεια μετ ‘αποδοχών ή να εργαστεί σε άλλο αστυνομικό τμήμα, αλλά ισοδυναμούν με επίπληξη. Οι πυροβολισμοί και οι επιδρομές των ειδικών  ομάδων της αστυνομίας (SWAT) και η υπερβολική χρήση βίας θα συνεχιστούν, καθώς οι αστυνομικές ενώσεις, οι πολιτικοί και τα δικαστήρια δεν θα κάνουν τίποτα για να την σταματήσουν.

Τα γεράκια πολέμου που αποκομίζουν κέρδη διεξάγοντας ατέλειωτους πολέμους στο εξωτερικό, σκοτώνοντας αθώους πολίτες σε νοσοκομεία και σχολεία ή στο σπίτι και μετατρέποντας την αμερικανική πατρίδα σε πεδίο μάχης θα συνεχίσουν να το κάνουν, γιατί ούτε ο πρόεδρος ούτε οι πολιτικοί θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν το σύμπλεγμα. Ο Οργανισμός Εθνικής Ασφάλειας, ο οποίος χωρίς εντολή παρακολουθεί τα δίκτυα Internet και τηλεφωνίας, θα συνεχίσει να το κάνει, επειδή η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να παραιτηθεί από τις εξουσίες που κακώς απέκτησε και τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού.

Αν δεν αλλάξει κάτι στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε αυτές τις καταφανείς καταχρήσεις εξουσίας, τα ναρπακτικά του αστυνομικού κράτους θα συνεχίσουν να καταστρέφουν τις ελευθερίες μας, τις κοινότητές μας και τη ζωή μας.

Η αστυνομία θα συνεχίσει να σκοτώνει και θα σκοτώνει άοπλους πολίτες. Οι κυβερνητικοί πράκτορες, και η τοπική αστυνομία, θα συνεχίσουν να ντύνονται και να συμπεριφέρονται ως στρατιώτες σε πεδίο μάχης. Οι ογκώδεις κυβερνητικοί οργανισμοί θα συνεχίσουν να παραπλανούν τους φορολογούμενους παραβιάζοντας τις ελευθερίες μας. Οι κυβερνητικοί τεχνικοί θα συνεχίσουν να κατασκοπεύουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τηλεφωνικές κλήσεις. Οι κυβερνητικοί εργολάβοι θα συνεχίσουν να σκοτώνουν όλους τους εχθρούς τους, διεξάγοντας ατέλειωτους πολέμους στο εξωτερικό.

Οι ισχυροί άνδρες -και οι γυναίκες- θα συνεχίσουν να καταχρώνται των εξουσιών  τους, βλέποντας τους γύρω τους ως υποδεέστερους και δεύτερης κατηγορίας, ανάξιους εκτίμησης, και δεν θα σέβονται τα νόμιμα δικαιώματα και την προστασία που πρέπει να παρέχονται σε όλους τους Αμερικανούς.

Και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα.

Όπως επισημαίνω στο βιβλίο μου Battlefield America: Ο πόλεμος κατά του αμερικανικού λαού, οι Αμερικανοί ανέχθηκαν για πολύ καιρό μια ολιγαρχία στην οποία μια ισχυρή ομάδα πλούσιων ψηφοφόρων έκανε κουμάντο. Απότισαν φόρο τιμής στον πατριωτισμό επιτρέποντας ταυτόχρονα στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα να εξαπλώνει το θάνατο και την καταστροφή στο εξωτερικό. Και από πολιτική σκοπιμότητα έκλεισαν τα μάτια σε όλα τα είδη των επιλήψιμων αδικημάτων.

Πρέπει να αποκαταστήσουμε το κράτος δικαίου για όλους, χωρίς εξαίρεση.

Να τι σημαίνει με μια λέξη το πρωτείο του κράτους δικαίου: σημαίνει ότι όλοι αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο από το νόμο, όλοι σέβονται το νόμο με τον ίδιο τρόπο και κανείς δεν εξαιρείται για την πολιτική του, τις σχέσεις του, τον πλούτο του, την κοινωνική του θέση ή οποιοδήποτε άλλο εντυπωσιακό επιχείρημα, για να παρέχει ειδική μεταχείριση στην ελίτ.

Αυτή η κουλτούρα συμμόρφωσης πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να τερματιστεί η αυτονόμηση των μικρών τυράννων και των πολιτικών θεών. Η κατάσταση άρνησης πρέπει να σταματήσει.

Ας μην επιτρέψουμε το σεξουαλικό σκάνδαλο Eπστάιν να γίνει ένας νέος σταθμός στον κύκλο του Τύπου, ο οποίος εξαφανίζει πολύ σύντομα, γρήγορα ξεχνά, όταν παίρνει τη θέση του ένας άλλος προκλητικός τίτλος.

Η εμπορία φύλων, όπως πολλά από τα δεινά μας, είναι μια πολιτισμική ασθένεια που πηγάζει από τη σκοτεινή καρδιά του αμερικανικού αστυνομικού κράτους. Φανερώνει μια εκτεταμένη διαφθορά που εκτείνεται από τα υψηλότερα επίπεδα εξουσίας στις πιο κρυμμένες γωνιές και βασίζεται στη σιωπή και τη συνενοχή μας, αφού κλείνουμε τα μάτια σε επιλήψιμες πράξεις.

Αν θέλουμε να τερματίσουμε αυτά τα λάθη, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα.

John Whitehead

Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος

 Πηγή: https://lesakerfrancophone.fr/au-coeur-des-tenebres-les-predateurs-sexuels-au-sein-de-lelite-du-pouvoir-americain

 

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. @ anixneuseis

    Δεν μπορώ να καταλάβω τι στην ευχή συμβαίνει με τον σύνδεσμο τού πρωτοτύπου (πηγή). Ενώ φαίνεται να είναι μάλλον σωστός, όταν τον πατήσει κανείς βγάζει “Sorry … Page Not Found”.

    Τέλος πάντων, αυτός είναι ο σωστός.

    https://lesakerfrancophone.fr/au-coeur-des-tenebres-les-predateurs-sexuels-au-sein-de-lelite-du-pouvoir-americain

    Μήνυση στις Ηνωμένες Πολιτείες, για το πώς χειρίστηκαν την ποινική δίωξη του Jeffrey Epstein. Η Αμερικανίδα Virginia Roberts υπήρξε ανήλικη σεξουαλική σκλάβα στο δίκτυο σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών που διατηρούσε ο δισεκατομμυριούχος Epstein

    <a href=https://www.dailymail.co.uk/news/article-7278175/Intimate-photos-Jeffrey-Epstein-took-underage-sex-slave-NYC-New-Mexico-London.html?ico=pushly-notifcation-smallπηγή 23-7-19

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα