Ε.Μεϊμαράκης: «Τιμητική για την χώρα η πρόταση για Νόμπελ στον Τσίπρα για Β.Μακεδονία» – Είχε την έγκριση Κ.Μητσοτάκη;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είπε ότι «Η πρόταση υποψηφιότητας για το Νόμπελ Ειρήνης στον οποιοδήποτε Έλληνα πρωθυπουργό αναμφίβολα είναι τιμητική για τη χώρα»πρόσθεσε ο Ε. Μεϊμαράκης.

Πολλοί είναι αυτοί μέσα στη ΝΔ που σχολίασαν ότι με τέτοιες δηλώσεις δεν γίνεται αντιπολίτευση στον Αλέξη Τσίπρα αλλά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει η Πειραιώς με κάποια δήλωση εκπροσώπου της.

Ερωτηθείς από το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων για την πρόταση 33 ευρωβουλευτών από 16 χώρες να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στον Αλέξη Τσίπρα και τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έδωσε τα εύσημα γιατί οι ξένοι θέλουν να βραβεύσουν τον Α.Τσίπρα, επειδή ξεπούλησε (κανονικά «ξεπούλησε» αν θεωρήσουμε ότι ο πρώην κυβερνητικός εταίρος Π.Καμμένος είχε δίκιο για τα 50 εκατ. του Σόρος στην κυβέρνηση). την Μακεδονία!

Να θυμίσουμε ότι ο Ε.Μεϊμαράκης βαρύνεται μέχρι σήμερα με το «έγκλημα» της μείωσης της θητείας για καθαρά προεκλογικούς λόγους το 2009. στους 9 μήνες για τον Στρατό Ξηράς, κάτι που μέχει σήμερα έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα επάνδρωσης στις μονάδες της παραμεθορίου.

pronews.gr

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κοιτα ,φιλε συνανιχνευτη , πως τα ευσημα του Συριζα στον κ. Μειμαρακη για την δηλωσή του περι της υποψηφιοτητος για Νομπελ -οχι του συγκρεκριμενου Ελληνος πρωθυπουργου , αλλα καθε Ελληνος πρωθυπουργου – ”εξαερωθηκαν” απο την απαντηση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οποτε ηλθε και η ”μπηχτη” εναντιον του για το προεκλογικο ”εγκλημά ”του το 2009, για μειωση της θητειας στο στρατο ξηρας στους εννεα μηνες , κατι που η επι 4ετιαν συγκυβερνηση ΣυρζΑνΕλ δεν αλλαξε , μια που διεπιστωσε οτι προκαλεσε σοβαρα προβληματα στην επ-ανδρ-ωση (εχουμε και γυναικες στον στρατο ξηρας, αγαπητοι φεμινιστες)- των Μοναδων της παραμεθοριου.
    Μη προκαλειτε την λογικη μας αγαπητοι κυβερνητικοι αντιδρωντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα