Εφτασε στο Ριάντ ο Ντόναλντ Τραμπ -Αλλαξε ρούχα στην πτήση η Μελάνια, το πριν και το μετά [εικόνες]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Φωτογραφία: AP/ Evan Vucci
Φωτογραφία: AP/ Evan Vucci

Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στη Σαουδική Αραβία, το πρωί του Σαββάτου, στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, από τη στιγμή που ανέλαβε προεδρικά καθήκοντα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ, αποβιβάστηκαν από Air Force One στο Ριάντ. Μάλιστα, η Πρώτη Κυρία άλλαξε ρούχα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Οταν επιβιβάστηκε στο προεδρικό αεροσκάφος, η Πρώτη Κυρία φορούσε pencil φούστα σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, λευκό τοπ με λεπτομέρεια στα μανίκια και nude ψηλοτάκουνες γόβες.

Οταν έφτασε στη Σαουδική Αραβία, φορούσε κάτι πιο συντηρητικό, ένα μάξι μαύρο φόρεμα, με μεγάλη χρυσή ζώνη.

Αν και ο υπουργός Εξωτερικών είχε δηλώσει ότι δεν θα απαιτηθεί από την Μελάνια Τραμπ να εφαρμόσει τον αυστηρό μουσουλμανικό ενδυματολογικό κώδικα, εκείνη, ίσως σε μία κίνηση αβρότητας προς τη χώρα που επισκέπτεται, επέλεξε ένα φόρεμα που μοιάζει με την μακριά κελεμπία, την αμπάγια, που επιβάλλεται να φορούν οι γυναίκες στο βασίλειο- ανάμεσά τους και οι επισκέπτριες- αν και δεν φόρεσε μαντήλα, η οποία επίσης αποτελεί «κανόνα» για τις δημόσιες εμφανίσεις εκεί.

Επειτα από την τελετή υποδοχής, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία ήπιαν τσάι με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, στο τέρμιναλ του αεροδρομίου που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τη βασιλική οικογένεια και τους προσκεκλημένους της.

Φωτογραφίες: AP

Πηγή: Εφτασε στο Ριάντ ο Ντόναλντ Τραμπ -Αλλαξε ρούχα στην πτήση η Μελάνια, το πριν και το μετά [εικόνες] | iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα