Ευχές Ερντογάν σε Μητσοτάκη για την 25η Μαρτίου: Η σχέση και η συνεργασία των λαών θα αναπτυχθούν περαιτέρω

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν / Φωτογραφία αρχείου από Presidential Press Service via AP, Pool
25/03/2023  17:55
Ευχετήρια επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου ο Ταγίπ Ερντογάν.

Σε αυτήν ο Πρόεδρος της Τουρκίας, εκτός από τις ευχές προς τον Πρωθυπουργό και τον ελληνικό λαό, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη που εκδήλωσαν μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η σχέση και συνεργασία μεταξύ των χωρών μας θα αναπτυχθούν περαιτέρω με τις κοινές μας προσπάθειες την προσεχή περίοδο», σημειώνει ο Ταγίπ Ερντογάν.

Και καταλήγει: «Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω τις καλύτερές μου ευχές τόσο για την προσωπική σας υγεία και ευημερία όσο και για την υγεία και ευημερία του ελληνικού λαού».

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πιάσαμε πάτο! Από τον φετινό εορτασμό τής 25ης Μαρτίου αποκλείστηκαν η Ρωσσία και η Λευκορωσσία! Τίνος ηλίθιου ήταν αυτή η φαεινή ιδέα; Toύ Γεραπετρίτη, ή αυτός εκτελεί εντολές τού Μωυσέως;

    Εθνική ντροπή η απόφαση Γεραπετρίτη να μην καλέσει Ρώσους διπλωμάτες στον εορτασμό της εθνεγερσίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα