Ευρωβουλευτής ΝΔ Γ.Κύρτσος διαψεύδει κυβέρνηση: «Είμαστε στην 4η χειρότερη θέση στους νεκρούς στην ΕΕ!»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Βέλη» Γ.Κύρτσου κατά κυβέρνησηςΟ ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος έκανε αιχμηρή ανάρτηση για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την πανδημία η κυβέρνηση

Σε ανάρτηση του στο twitter, σημειώνει ότι η χώρα μας βρίσκεται στην τέταρτη χειρότερη θέση στους 27 της ΕΕ στους θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκους τις τελευταίες επτά μέρες, προτρέποντας την κυβέρνηση να αλλάξει ρότα στο συγκεκριμένο σοβαρό θέμα της πανδημίας.

Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου:

Στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου το μεγαλύτερο πρόβλημα COVID-19 (θάνατοι ανά εκατ κατοίκους το τελευταίο 7ήμερο), στην ΕΕ, έχουν: Βουλγαρία 15,2 Κύπρος 12,51 Ισπανία 11,34 Ελλάδα 10,73 Πορτογαλία 7,4. Είμαστε στην 4η χειρότερη θέση στους 27. Πρέπει σιγά-σιγά να συμμαζευτούμε. 

 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/1011712_eyrovoyleytis-nd-gkyrtsos-kata-kyvernisis-gia-tin-pandimia-prepei-siga

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχώς, η Ελλάς επαναλαμβάνει τα ίδια σφάλματα, τα οποία ασφαλώς δεν οδηγούν πουθενά. Παράδειγμα, το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις 1 πμ., ιδίως των μπαρ, μεσούσης τής θερινής περιόδου. Είναι αυτονόητο ότι οι πελάτες δεν θα πάνε για ύπνο, αλλά θα συνεχίσουν το γλέντι αλλού, εντελώς ανεξέλεγκτοι. Τα ίδια έκαναν και το περασμένο καλοκαίρι και είδαμε τα χάλια μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα