ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΟΕΣ!!!!  Και μερικές σκέψεις περί ΕΜΒΟΛΙΩΝ: 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
1.Για πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά ανακοινώνεται η ανακάλυψη  σημαντικότατου φαρμάκου, εν προκειμένω εμβολίου,  με δελτίο τύπου και  όχι με δημοσίευση σε ιατρικό έντυπο ή συνέδριο προκειμένου να ελεγχθεί η  όλη μελέτη: μεθοδολογία, υλικό, αποτελέσματα, ασφάλεια κλπ. Ήδη πέρασαν αρκετές μέρες, οι κυβερνήσεις κάνουν παραγγελίες, οι μετοχές  των παρασκευαστριών εταιρειών χτύπησαν limit up κ τα κέρδη το ίδιο,  όμως η επιστημονική δημοσίευση πουθενά!
 2. Οι δύο εταιρείες, Pfizer και Moderna, διαγκωνίζονται για τα ποσοστά  αποτελεσματικότητας του προϊόντος και τα αλλάζουν σε μια εβδομάδα (η  Pfizer)! Κανείς όμως δεν γνωρίζει τι ακριβώς εννοούν με την…αποτελεσματικότητα: – δεν κολλάω τον ιό? – κολλάω αλλά δεν νοσώ! – νοσώ αλλά η νόσος διαδράμει ήπια! – νοσώ ακόμη και με βαρειά νόσο αλλά δεν πεθαίνω!
3. Η τεχνολογία των RNA εμβολίων είναι όντως εντυπωσιακή και σπουδαία.  Πιθανότατα θα οδηγήσει σε σημαντική πρόοδο στην αντιμετώπιση λοιμωδών κ  όχι μόνο νόσων! Η σχετική έρευνα ξεκίνησε πριν 10 χρόνια περίπου. Δεν  σχεδιάστηκε, ουτε πραγματοποιήθηκε σε 8 μήνες. Πώς γίνεται όμως η Pfizer να δηλώνει ότι έχει ήδη μερικά εκατομμύρια  δόσεων έτοιμα χωρίς καν να έχει πάρει την έγκριση των Υπηρεσιών Υγείας  των διαφόρων χωρών! Μόλις χθες κατέθεσε την σχετική αίτηση στον  αμερικανικό FDA. Και άν δεν δοθεί η έγκριση!!!!  Ή μήπως είναι βέβαιο ότι  θα δοθεί!! Κι εδώ αρχίζει το πραγματικό γλέντι των συνομωσιλογοψεκασμένων: μήπως  πρώτα ετοιμάσαμε το εμβόλιο και την τεχνολογία και μετά την πανδημία!!!! Θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουμε ποιοί τελικά ψεκάστηκαν κ από  τι!!!!!
4. Η Moderna τελικά τι ακριβώς κάνει; Είναι αλήθεια ότι μέχρι τώρα δεν  έχει παρασκευάσει απολύτως τίποτα, αλλά ξαφνικά ανακάλυψε το  υπερ-εμβόλιο;
5. Οι κυβερνήσεις, πριν δούμε τις μελέτες και πριν δοθούν οι εγκρίσεις,  γιατί βιάστηκαν να κάνουν παραγγελίες; Πως εγγυώνται την ασφάλεια των  πολιτών; Πως σχεδιάζουν να μεταφέρουν και να συντηρήσουν ένα υλικό που απαιτεί  θερμοκρασίες -80 °; Οι θάλαμοι τέτοιου είδους είναι εξαιρετικά  δύσκολο να βρεθούν.
6. Υπάρχουν εργοστάσια ( όχι εργαστήρια ) που μπορούν να παρασκευάσουν  ένα τόσο εξελιγμένο προϊόν; Πόσο χρόνο ή χρόνια θα χρειαστούν για  δισεκατομμύρια δόσεις που χρειάζεται ο πλανήτης; Η πανδημία αποτελεί μια “παγκόσμια” κρίση! Κρίση σε πολλά επίπεδα…ίσως  ένα απο τα σημαντικότερα είναι η αξιοπιστία του επιστημονικού-ιατρικού  κόσμου! Και ο Θεός βοηθός….>>
 (Ανάρτηση του ιατρού,χειρουργού κ.Νικολάου Ζιώρη)
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα