Επώνυμη καταγγελία κατά πρώην υφυπουργού Άμυνας για σεξουαλική παρενόχληση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ντόμινο καταγγελιών για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης έχει δημιουργήσει η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, καθώς το φως της δημοσιότητας βλέπουν μια σειρά από αντίστοιχες προσωπικές εμπειρίες με εκείνη που είχε η χρυσή Ολυμπιονίκης. Από τον χώρο της δημοσιογραφίας, η ρεπόρτερ Ιωάννα Ηλιάδη σπεύδει να μοιραστεί τη δική της ιστορία. Η ίδια, σε ανάρτησή της στο Facebook, διηγείται όσα έζησε, σε ένα περιστατικό με πρώην υφυπουργό.

«Ήταν Αύγουστος του 1994 όταν ως νεαρή συντάκτρια του Ριζοσπάστη, διαπιστευμένη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είχα κλείσει ραντεβού με τον υφυπουργό για μια συνομιλία μπας και βγει κάποιο θέμα, καθώς τον Αύγουστο τα θέματα σπανίζουν» λέει η Ιωάννα Ηλιάδη. Και συνεχίζει: «Πηγαίνω κι εγώ λοιπόν στο γραφείο, η γραμματέας μού ανοίγει την πόρτα, και κάθομαι μπροστά από το γραφείο του. Κάνω κάποιες ερωτήσεις και όταν τέλος πάντων ολοκληρώθηκε η συνομιλία, και ήταν η ώρα να φύγω, σηκώνεται και μου λέει ωραίο φόρεμα φοράς και πάει να το ξεκουμπώσει. Σαστισμένη πετάγομαι επάνω και απομακρύνομαι. Κι αρχίζει να με κυνηγάει γύρω από ένα τραπέζι συσκέψεων που υπήρχε για να με φιλήσει. Εγώ να ουρλιάζω ότι δεν θέλω να με φιλήσει κανένας και να τρέχω γύρω γύρω από το τραπέζι. Και να με κυνηγάει και να λέει ένα φιλάκι. Πρέπει να έκανε 2-3 φορές το γύρο του τραπεζιού, εγώ μπροστά κι αυτός ξοπίσω να θέλει ντε και καλά να με φιλήσει».

«Μέχρι που φθάνω στην πόρτα και πάει κι αυτός και πλέον πρέπει να είχα πάθει παράκρουση γιατί άρχισε να λέει εντάξει μόνο μη φωνάζεις. Έξω ήταν η γραμματέας και στο σαλονάκι κάθονταν μάλλον κάτι ψηφοφόροι του που είχαν κλείσει ραντεβού να τον δουν. Λογικά πρέπει να με άκουσαν άπαντες. Δεν θυμάμαι καν τη στιγμή που βγήκα. Θυμάμαι μόνο τα νεύρα και ότι ήμουν σε μια κατάσταση που δεν ήξερα τι να κάνω. Κατέβηκα έναν όροφο και πήγα σε γραφείο συνεργάτη του Γεράσιμου Αρσένη για να ενημερώσει τον υπουργό» αναφέρει. «Προσπάθησαν και με έπεισαν να μείνει εκτός δημοσιότητας» λέει, προσθέτοντας: «Λίγα χρόνια αργότερα, σε κάποια συζήτηση με συναδέλφους είπα ότι κάποτε είχα δεχθεί παρενόχληση από πολιτικό στο υπουργείο και ένας από αυτούς μου είπε ότι το ήξερε. Οι φωνές μου είχαν ακουστεί έξω και η γραμματέας του υφυπουργού με είχε ακούσει και του το είχε μεταφέρει».

Επώνυμη καταγγελία κατά πρώην υφυπουργού Άμυνας για σεξουαλική παρενόχληση

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα