Επίθεση Μαξίμου σε Β.Μαρινάκη μέσω Γ.Γεραπετρίτη – Υπονοεί ότι επέστρεψε τα λεφτά γιατί δεν πήρε όσα ήθελε!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Απάντηση Μαρινάκη με αυριανό πρωτοσέλιδο

Στο περιβάλλον του πρωθυπουργού θεωρούν πως αυτή κίνηση πλήττει καίρια την -όποια- αξιοπιστία των κυβερνητικών επιχειρημάτων περί «δίκαιης και διαφανούς» διανομής και την ίδια στιγμή ερμηνεύεται, ως μια άκρως προσβλητική κίνηση ευθέως προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης ενοχλήθηκε από τον έκδηλα απαξιωτικό χαρακτήρα της ενέργειας η οποία εκτός άλλων επιβεβαιώνει την κριτική και τις καταγγελίες για καραμπινάτη διασπάθιση δημόσιου χρήματος που νοθεύει κραυγαλέα τον ανταγωνισμό.

Μετά τον ισχυρά αρνητικό απόηχο, το Μαξίμου αποφάσισε χθες να αντιδράσει, μέσω της συνέντευξης του πιο στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργου Γεραπετρίτη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ερωτηθείς για την αντίδραση Μαρινάκη, ο Γ. Γεραπετρίτης δήλωσε υπαινικτικά και με διακριτή ειρωνεία ότι στην πραγματικότητα ο επιχειρηματίας αντέδρασε όχι για  λόγους, που έχουν σχέση με τη διαφάνεια κλπ, όπως υποστήριζε στην ανακοίνωσή της η Alter Ego,  αλλά διότι δεν πήρε όσα χρήματα περίμενε, ενώ προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον τρόπο που μοιράστηκαν τα χρήματα δεν δίστασε να υποστηρίξει πως… «έσωσαν ζωές»!

«Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εκτίμησε ότι τα χρήματα αυτά δεν τα χρειάζεται ή ήταν, ενδεχομένως, λιγότερα από εκείνα τα οποία ανέμενε. Σε κάθε περίπτωση είναι απόλυτο δικαίωμά του να μη λαμβάνει τα χρήματα αυτά. Στο μέτρο που υφίσταται αυτή η επιστροφή, θα αποδοθούν εκεί όπου πρέπει να αποδοθούν, έτσι ώστε να πιάσουν τόπο, πάλι στο πεδίο της ενημέρωσης για την καταπολέμηση του ιού» είπε.

«Τα χρήματα που έδωσε η ελληνική Πολιτεία έπιασαν τόπο, σώθηκαν ζωές», πρόσθεσε ενώ επέκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας με εμφανή εκνευρισμό που αποκάλυψε τις απόψεις που επικρατούν για την Ενημέρωση στα έγκατα του Μαξίμου: «Οι Έλληνες δεν είναι “ κοπάδι”, αντιλαμβάνονται ποια είναι τα Μέσα που παρέχουν γνήσια και αντικειμενική πληροφόρηση και αυτά στηρίζουν».

Σε μια προσπάθεια μάλιστα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την επιλεκτική και άνιση κατανομή της δαπάνης, ισχυρίστηκε το ανεπανάληπτο:

«Μέσα που στρεβλώνουν συστηματικά το κομμάτι της ενημέρωσης που έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία, δεν θα έπρεπε να μεταφέρουν τέτοιου τύπου μηνύματα», υποστηρίζοντας με ψήγματα αυτοκριτικής ότι «τα χρήματα δόθηκαν με διαφάνεια, σε πολύ μεγάλο εύρος Μέσων, και πανελλαδικών και περιφερειακών».

Η πρώτη απάντηση στις δηλώσεις Γεραπετρίτη, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται να ήρθε από εβδομαδιαία εφημερίδα που διάκειται ευνοϊκά στο συγκρότημα του, η οποία κυκλοφορεί αύριο με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Ανεπαρκής πρωθυπουργός κυβερνά με στημένες δημοσκοπήσεις και λάδωμα των ΜΜΕ» 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/895218_epithesi-maximoy-se-vmarinaki-meso-ggerapetriti-yponoei-oti
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα