Εξερράγη η Κατερίνα Στεφανίδη: Οι γελοιότητες με την Σάκκαρη και η θεοποίηση του Αντετοκούνμπο! Στα ‘αζήτητα’ οι χρυσοί Ολυμπιονίκες μας!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Διαφώνησε δημόσια η «χρυσή» Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη και για τα κριτήρια που ψήφισαν οι Έλληνες αθλητικοί δημοσιογράφοι στα βραβεία του ΠΣΑΤ για την «κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς». Είναι πάντως γεγονός ότι τόσο η Σάκκαρη, όσο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι επαγγελματίες αθλητές σε χρυσοφόρα αθλήματα. Γεγονός διαμετρικά αντίθετο με την ιδέα της ευγενούς άμιλλας, η οποία θα έπρεπε να χαρακτηρίζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και φυσικά γεννήθηκε στην Ελλάδα χιλιάδες χρόνια πριν.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θεώρησε ότι παρά την εξαιρετική πορεία που πέτυχε φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς για την Ελλάδα, Η διάκριση αυτή θα έπρεπε να απονεμηθεί στον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο Πανευρωπαϊκό Κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη άφησε αιχμές και για την ανάδειξη της Μαρίας Σάκκαρη ως αθλήτριας της χρονιάς στην Ελλάδα.

«Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σάκκαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα» έγραψε ένας χρήστης του twitter με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά: «Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού».

Ο διάλογος της Κατερίνας με χρήστη του Twitter

Εδώ που τα λέμε, η απόδοση αυτής της τιμητικής διακρίσεις στην Σάκκαρη έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις συνολικά.

Εξερράγη η Κατερίνα Στεφανίδη: Οι γελοιότητες με την Σάκκαρη και η θεοποίηση του Αντετοκούνμπο! Στα ‘αζήτητα’ οι χρυσοί Ολυμπιονίκες μας!

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα