Εν αγνοία του ΥΠΕΞ ο αποκλεισμός του πρέσβη της Ρωσίας από τη δεξίωση στο Προεδρικό!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Γράφει ο 

«Με υπόδειξη του Μαξίμου η απόφαση της ΠτΔ», επιμένουν οι γνωρίζοντες.

Μεγάλες συζητήσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Προέδρου της Δημοκρατίας να μην προσκληθεί στη δεξίωση προς τιμήν του διπλωματικού σώματος ο πρέσβης της Ρωσίας στη χώρα μας.

Πολιτικές και διπλωματικές πηγές χαρακτηρίζουν αδιανόητη τη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς η χώρα μας δεν έχει διακόψει τις διπλωματικές της σχέσεις με τη Ρωσία, ενώ η μη αποστολή πρόσκλησης στον Ρώσο πρέσβη είναι πρωτοφανής και δεν συμβαδίζει με την πάγια διπλωματική τακτική να καλούνται οι πρεσβείες των χωρών με τις οποίες η Ελλάδα δεν έχει καλές σχέσεις ή θεωρούνται ακόμα και εχθρικές.

Όπως, μάλιστα, αποκαλύπτει η στήλη η μη αποστολή πρόσκλησης στον πρέσβη της Ρωσίας στη χώρα μας ήταν εν αγνοία του υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο δεν είχε καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες πηγές η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με το Μαξίμου, το οποίο φέρεται να ήταν σε ανοιχτή γραμμή για το θέμα με πρεσβεία μεγάλης χώρας στην Αθήνα.

https://www.ieidiseis.gr/paixnidia-eksousias/182581/en-agnoia-tou-ypeks-o-apokleismos-tou-presvi-tis-rosias-apo-ti-deksiosi-sto-proedriko
spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας ξεκινήσουμε από την πηγή τον κ. Βασίλη Σκουρή ,τον γνωστό ”πράσινο ” δημοσιογράφο της περασμένης 30ετίας -και βάλε-για να καταλήξουμε στην ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ( (αχ εκείνο το δημοσιογραφικό τρυκ ότι δεν αποκαλύπτουν τις πηγές τους) από κανένα -ούτε και οπό διαμαρτυρία του Ρωσικής Πρεσβείας- ότι υπάρχει διάσταση γνωμών κα αποφάσεων μεταξύ Μαξίμου (πρωθυπουργού κ.Μητσοτάκη) και ΥΠΕΞ (κ.Δένδια ) για τις προσκλήσεις γιαυτήν την εκδήλωση εθιμοτυπίας της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
    Μπορεί να μας βεβαιώσει(ας τηλεφωνήσει στην Ρωσική Πρεσβεία) ο κ.Σκουρής, εάν πρσεκλήθη, αλλά δεν προσήλθε ο Ρώσος πρέσβης για δικούς του λόγους;;;.
    Και άντε θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις για διασπαστικές διαθέσεις της ”μπετοναρισμένης”(όπως απεδείχθη και χθες στο ΟΧΙ της πρότασης μομφής του Σύριζα) Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, έγκυρε και έμπειρε δημοσιογράφε , βάλε στον τίτλο σου ένα ΜΗΠΩΣ στην αρχή ή ένα ερωτηματικό στο τέλος.
    Πόσες βεβαιότητες είναι Α-βεβαιότητες ;;;.
    Και εμείς οι άλλοι ,αδελφοί, γιατί να είμαστε ”μυγοχαύτες” σε ό,τι ακούμε και διαβάζουμε ;;;. Μόνο και μόνο για να δείξουμε ότι είμαστε αντικυβερνητικοί ,αλλά μη λογικοί και ανυποψίαστοι ;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα