Εντολή ανασχηματισμού απο το Βαθύ κράτος.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Της Λέττας Καλαμαρά

Φουλ μηχανές από το Βαθύ Κράτος και τη διεθνή οργάνωση ελέγχου της αποικίας μας για την αντικατάσταση των Υπουργών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη άμεσα, εάν είναι δυνατό και αύριο. Η 1η Μαρτίου αποτελεί το απώτατο χρονικό όριο αν και η εντολή στο διαχειριστή της εξουσίας είναι για χθές.

Η αλλαγή Υπουργών αποσκοπεί στον αποσυντονισμό του όποιου Κυβερνητικού έργου έχει επιτευχθεί από φιλότιμους Υπουργούς μέχρι τώρα και στην προώθηση των θιασωτών του Βαθέως Κράτους της επικοινωνιακής κυριαρχίας και της εξυπηρέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων με τo πρόσχημα της θηλυκότητας.
Δυστυχώς, ο κ.Μητσοτάκης έχει επιλέξει την καταδικασμένη και αποτυχημένη πολιτική Τσίπρα των ίσων αποστάσεων και επιφανειακών αλλαγών παρά την ισχυρή εντολή του λαού για μία άλλη Ελλάδα. Μία Ελλάδα της ανάπτυξης του 4% ή ακόμα και 5%, της παραγωγής πλούτου και ανόδου του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων εντός του 2020 και για τα επόμενα έτη που προϋποθέτει όμως τη σύγκρουση με το Βαθύ Κράτος και τα ατομικά συμφέροντα των ολίγων εις όφελος των πολλών. Συνθήκη αδύνατη και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Μέγαρο Μαξίμου σύμφωνα με τα διαφαινόμενα που δεν τολμά.
Χαμένος ανάμεσα στην Κίνα και τη Σαουδική Αραβία ακολουθώντας την πεπατημένη των προκατόχων του Τσίπρα και Καμμένου αναζητεί μετά ενός στενού κύκλου σε περιοδείες την εύκολη λύση της διακυβέρνησης και εκτέλεσης εντολών από σκοτεινά ευρωπαϊκά κέντρα. Τη στιγμή που η Κίνα, η κοιτίδα εμπορίας του οπίου εδώ και δύο αιώνες διαλύεται και η Μεγάλη Βρετανία μικραίνει νομοτελειακά αποτελεί αυτοκτονική πολιτική επιλογή η προσήλωση σε μία ηττημένη φατρία με ανθελληνική στάση και όραμα. Ίσως κερδίσει ένα καλό επιχειρηματικό μέλλον για άφεση των πολιτικών αμαρτιών του εις βάρος της Ελλάδας.
Αν θα υποκύψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εντολή ανασχηματισμού της Κυβέρνησης του με τον εξοστρακισμό Υπουργών και την είσοδο αποτυχημένων πολιτικών βρικολάκων της Ευρώπης που αναζητούν παραεξουσία και γυναικών της Κρήτης της αυλής της οικογένειας και της Μαντάμ “Ο” Όλγας θα φανεί τις επόμενες 26 ημέρες και νύχτες. Η εθνική άμυνα μας θα δοκιμασθεί με παραπλάνηση και πρόσχημα την αποτυχημένη ανάπτυξή μας.
Οι ραδιούργοι των ιδιοκτητών της αποικίας μας από το 1821 πάντως σε στενή συνεργασία με τους γείτονες σύμμαχους μας κάνουν ό,τι μπορούν για να στήσουν ένα σκηνικό διακοπής του όποιου κυβερνητικού έργου, πολιτικής αναταραχής και τεχνητής πραγματικότητας με οικονομικούς μετανάστες αγνώστου ταυτότητας που οι ίδιοι προωθούν στην όμορφη Ελλάδα μας και αχρείαστους επικοινωνιακούς απολογισμούς υπουργικών έργων επταμήνου.
Κύριε Μητσοτάκη, ο απολογισμός του κυβερνητικού σας έργου και κάθε Υπουργού σας, δημοκρατικά εκλεγμένων και τεχνοκρατών που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά όπως λέγατε  αδιάφορο, αποτυπώνεται στις διεθνείς λίστες κατάταξης της Ελλάδας αντίστοιχα και δυστυχώς δεν αποτυπώνεται για το 2019 ή δεν προβλέπεται για το 2020 κάποια ουσιαστική άνοδος. Όλα τα άλλα προσομοιάζουν τόσο πολύ στο απίθανο δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου σε βαθμό παρεξηγήσεως. Μία διαχείριση κάνετε με πολιτικό τέλος την πολιτική νεκρανάσταση του ομογάλακτού σας Τσίπρα στην αυλή της Μαντάμ “Ο”.
Τελικά ίσως μία κορδέλα και μπουλντόζα, μία αποκρατικοποίηση-ξεπούλημα στους αποικιοκράτες, ένας φερετζές στο λαό, μία ακόμη αγαθοεργία της κάστας των ευπατρίδων, ένα πανηγύρι των δύο αιώνων αδιάλειπτης υποταγής στους δανειστές, μία επίσημη προσφυγή στη συνδιαχείριση με τους Οθωμανούς να αφήσει να λάμψει το πολιτικό άστρο της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού ως ένας διάττοντας αστέρας, έστω.
Και όλα αυτά για την εκτέλεση της εντολής της 1ης Μαρτίου για τον επανέλεγχο του πυρήνα της Ελλάδας. Εις μάτην. Παρατήστε τα επικοινωνιακά τρικ και τις ειδήσεις της νύχτας και παράγετε μετρήσιμο έργο στη ζωή των Ελλήνων και στα μάτια των αλλοεθνών το συντομότερο δυνατό χωρίς προσχηματικούς ανασχηματισμούς. Για τους λάτρεις της πράσινης ανάπτυξης και ενταφιασμού των ορυκτών καυσίμων για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τις οδούς ζωής της νέας Ευρώπης ας αλλάξουν τους αλγόριθμους και την τεχνητή νοημοσύνη τους. Ο άνθρωπος είναι το Α και το Ω και η Ελλάδα προορίζεται να ζήσει και θα ευημερήσει και πάλι εις όφελος των πολλών. Ας κάνουν όσες διαλέξεις θέλουν και αποδόσεις τιμών της πλάκας σε ναούς για να δικαιολογήσουν την ατέλειά τους ανάμεσα σε ομοϊδεάτες ή αδαείς…

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα