Εμπορική συμφωνία με τη Βρετανία υποσχέθηκε ο Τραμπ μετά τη «λύση των δεσμών της με την ΕΕ»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

REUTERS

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του στο Λονδίνο ως επίσημος καλέσμενος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να ξεκινήσουν σύντομα τις διαπραγματευτικές συζητήσεις για το ενδεχόμενο σύναψης εμπορικής συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών.

«Πιθανή μια Μεγάλη Εμπορική Συμφωνία μόλις το Ηνωμένο Βασίλειο απαλλαχθεί από τα δεσμά (σ.σ. της Ευρωπαϊκής Ενωσης)», έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριαμό του στο Twitter.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποστηρίζει να επιτευχθεί το Brexit με έναν τρόπο που να να διατηρεί τη σταθερότητα στην παγκόσμια οικονομία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου που εκδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Νωρίτερα, ο Τραμπ δήλωσε ότι το ταξίδι του στο Λονδίνο πηγαίνει πολύ καλά. «Η βασίλισσα και όλη βασιλική οικογένεια είναι φανταστικοί. Η σχέση με το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ δυνατή. (σ.σ. Συναντήσαμε) Πλήθος ανθρώπων που αγαπούν τη χώρα μας. Δεν έχουν δει ακόμα διαμαρτυρίες, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι ψευδείς ειδήσεις δουλεύουν σκληρά για να τους βρουν».

“Καθημερινή”

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα