Ελλάδα: Χώρα «μαγική και ονειρεμένη» – 4,5 εκατ. € για δωρεάν WiFi σε όλους τους αλλοδαπούς

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αυτό προβλέπεται σε πρόγραμμα του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου έτσι ώστε κανείς αλλοδαπός, ή σχεδόν κανείς, να μην μείνει χωρίς διαδίκτυο στην Ελλάδα.

Έτσι όποιος απλά παραβιάζει τα σύνορα και μπαίνει στη χώρα, του δίδεται κάρτα για αναλήψεις από την τράπεζα, δωρεάν σίτιση και στέγη, με την προοπτική διαμερίσματος και τώρα WiFi.

Πραγματικά η Ελλάδα έχει εξελιχθεί σε χώρα μαγική και ονειρεμένη. Όλα τα άλλα είναι… παραπληροφόρηση.

 


Τουλάχιστον η δέσμευση  Σαμαρά για δωρεάν WiFi σε όλη την Ελλάδα έγινε πραγματικότητα: Για τους αλλοδαπούς

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/925667_45-ekat-eyro-gia-na-apoktisoyn-oi-allodapoi-wifi-stis-domes
spot_img

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασχέτως αντιπολιτευτικής διαθέσεως διερωτηθήκαμε αν το σύστημα αυτό το παρέχουν δωρεάν στους προσφυγομετανάστες στην Τουρκία -με τα 3,5 εκατομμύρια- στην Ιταλία και την Ισπανία και αν το παρέχουν τότε γιατί θέλουμε να ξεχωρίζουμε και να μας ”δακτυλοδείχνουν” οι εκατοντάδες ΜΗΚΥΟ των Ηνωμένων Εθνών και η κοινή γνώμη των αντιρατσιστών -ως συνήθως- λαών της Δύσης;;;.
    Λέτε να πρωτοτυπούμε και να μη ”εξανίσταται” η Αξιωματική και η άλλη αντιπολίτευση για τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ που θα ξοδευτούν και που αντιστοιχεί σε 15 λεπτά του ευρώ περίπου στον κάθε Έλληνα.;;;.
    Να λογικευτούμε αδέλφια.

  2. Πάει καιρός που είχαν εξαγγελθεί αυτές οι παροχές-κράχτης για να έλθουν κι άλλοι, ώστε η Ελλάδα να γίνει χώρα πολυπολιτισμική, κατά το πρότυπο που την επιθυμεί ο εθνομηδενιστής Μητσοτάκης.

    https://www.dimokratianews.gr/dimokratia/zoi-kai-kota-gia-toys-lathraioys/

    Το ότι υπάρχουν άστεγοι, πεινώντες και ανασφάλιστοι ΕΛΛΗΝΕΣ, που δεν έχουν πού την κεφαλήν κλίναι, αυτό αφήνει εντελώς αδιάφορη την ελληνόφωνη κυβέρνηση. Δίνει τον αγώνα για τον εποικισμό τής Ελλάδας από Αφροασιάτες, την αλλοίωση και τελικά εξάλειψη τού ελληνικού έθνους, τουλάχιστον εντός Ελλάδος.

  3. Η σκέτη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ dimokratia news.gr επειδή δεν είναι Νέα Δημοκρατία ,αγωνίζεται να μας φέρει την πραγματική ΠασοκοΑριστερή Δημοκρατία ,οπότε δικαιολογείται να σχολιάζει όπως θέλει τις ειδήσεις .
    Τα σχόλια είναι ελεύθερα αρκεί να μη κονταροχτυπιούνται με την λογική μας και να μη αυξάνουν την μιζέρια μας μεταξύ των άλλων λαών και κρατών ,όπως στην ανάρτηση του pronews.

    • Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνει κανείς λέξη από τις ασυναρτησίες/αρλούμπες που γράφεις, αλλά κάτι (κ)οπαδοί σαν κι εσένα φταίνε για την κατάντια αυτού τού τόπου. Εσένα το κόμμα σε τάισε, σαν δημόσιο υπάλληλο, το κόμμα σε ταΐζει σαν συνταξιούχο και μάλιστα με αναδρομικά, τι σε νοιάζει αν κοιμούνται Έλληνες στους δρόμους, αν πεινούν, αν,… αν. Το κόμμα να είναι καλά, που σε ταΐζει. Αϊ σιχτίρ, χαϊβάνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα