Εκτεταμένα επεισόδια με τραυματία έξω από το τουρκικό προξενείο: Επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας ΜΑΤ – Καμένα οχήματα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

50 άτομα επιτέθηκαν σε ΜΑΤ

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το τουρκικό Προξενείο στην οδό Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα των 50 περίπου ατόμων μετά την επίθεση κινήθηκαν επί της Αγ. Δημητρίου και κατέληξαν μπροστά από τους χώρους του ΑΠΘ .

Τα επεισόδια άρχισαν μετά τα μεσάνυχτα και στη διάρκεια τους  οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τα άτομα,  ενώ τραυματίστηκε άτομο ελαφρά, έξω από τους χώρους του ΑΠΘ.

Πρόκειται για 40χρονο αλλοδαπό, ο οποίος διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι.

Από τα επεισόδια προκλήθηκαν φθορές σε αρκετά αυτοκίνητα, ενώ χρειάστηκε να κλείσει η οδός Εγνατία από το ύψος του Συντριβανίου μέχρι την Καμάρα.

Λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου η κατάσταση εκτονώθηκε καθώς σταμάτησαν οι επιθέσεις μέσα από τους χώρους του ΑΠΘ. Η πυροσβεστική έχει σβήσει όσες εστίες φωτιάς υπήρχαν.

Μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή έξω από τη Φιλοσοφική σχολή και την πλατεία Χημείου.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1027622_thessaloniki-epithesi-me-molotof-kata-dimoirias-mat-exo

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα