Εκπληκτικό: Οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας «ανακάλυψαν» ότι οι Τούρκοι οργάνωσαν τα επεισόδια στον Έβρο!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Κάτι το οποίο η ελληνική κυβέρνηση είχε στο νου της από νωρίς, αποκαλύπτει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel». Δηλαδή ότι οι τουρκικές δυνάμεις αναμείχθηκαν με τους παράνομους μετανάστες στα ελληνικά σύνορα και προκάλεσαν εσκεμμένα ταραχές. Μάλιστα το περιοδικό επικαλείται πληροφορίες από τις μυστικές δυνάμεις της Γερμανίας. 

Σύμφωνα με το υλικό που έχουν στην διάθεσή τους, οι τουρκικές αρχές ανάγκασαν τους παράνομους μετανάστες να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό τα ελληνικά σύνορα.

Οι τουρκικές δυνάμεις, οι οποίες προκάλεσαν τις ταραχές στον Έβρο, φέρεται να αναμείχθηκαν στο πλήθος, σύμφωνα με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό.

Από την πλευρά τους, εκπρόσωποι των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στα βίαια επεισόδια, σύμφωνα με το περιοδικό «Der Spiegel». Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες δεν σχολίασαν το επίμαχο δημοσίευμα.

Στο τέλος Φεβρουαρίου, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι ανοίγει τα σύνορα με την ΕΕ .Τότε χιλιάδες παράνομοι μετανάστες προσπάθησαν να φτάσουν στην Ελλάδα.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/862182_mystikes-ypiresies-germanias-eskemmenes-apo-toys-toyrkoys-oi

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά τότε γιατί βρίζουμε νυχθημερόν ως φιλότουρκη την Γερμανική ηγεσία ;;;
    ‘Ποιός διέταξε τις μυστικές της Υπηρεσίες να εντοπίσουν με τόση λεπτομέρεια και κυρίως να δημοσιοποιήσουν ”τα μυστικά” ,αδιαφορώντας αν στενοχωρήσουν τον κ.Ερντογάν;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα