Εκατομμύρια σε «μαύρες» υπεράκτιες καταθέσεις του ύπατου εκπροσώπου εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τα κεφάλαια ανακαλύφθηκε ότι συνδέονται με εγκληματική οργάνωση που εμπλέκει δικαστές και Ισπανούς πολιτικούς!

Ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας, Ζοζέπ Μπορέλ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα «πιάστηκε» να διατηρεί υπεράκτιους λογαριασμούς στις Σεϋχέλλες, με καταθέσεις συνολικά 3.000.000 δολαρίων.

Ο Josep Borrell Fontelles (το πλήρες όνομα του Μπορέλ) φέρεται να έχει παραλάβει 30 καταθέσεις των 100.000 δολαρίων έκαστη στις Νήσους Σεϋχέλλες από τον Ιανουάριο του 2022, συνολικού ποσού 3.000.000 δολαρίων.

Το πιο ανησυχητικό σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι ότι τα συγκεκριμένα κεφάλαια από ό,τι ανακαλύφθηκε συνδέονται με εγκληματική οργάνωση που εμπλέκει δικαστές και Ισπανούς πολιτικούς σε σοβαρή υπόθεση διαφθοράς!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έρευνα γίνεται και εις βάρος του πρώην προέδρου της ισπανικής κυβέρνησης, José Luis Rodríguez Zapatero, και της υπουργού Άμυνας της ισπανικής κυβέρνησης, Margarita Robles, για την ίδια υπόθεση.

https://www.pronews.gr/kosmos/ekatommyria-se-mayres-yperakties-katatheseis-tou-ypatou-ekprosopou-eksoterikis-politikis-tis-ee-zozep-mporel/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα