Εγκληματική οργάνωση η “Χρυσή Αυγή”

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ενοχές για εγκληματική οργάνωση

Πριν από λίγα λεπτά το δικαστήριο ανακοίνωσε την ενοχή περιφερειακών στελεχών κατηγορούμενων στην υπόθεση Φύσσα και για την πράξη της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Η ανακοίνωση αυτή καθιστά σαφές ότι προμηνύει και στην ενοχή μελών της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής για την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

 Οι ένοχοι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Το δικαστήριο ολοκλήρωσε πριν από λίγο την ανάγνωση της απόφασης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και συνεχίζει με τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Το δικαστήριο κήρυξε ένοχο, όπως εισάγεται, τον Γιώργο Ρουπακιά για την ανθρωποκτονία και τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για συνέργεια, πλην των Σταύρου Σαντοριναίου και Γιώργου Τσακανίκα, που κρίθηκαν αθώοι λόγω αμφιβολιών για την πράξη αυτή.

Κρίθηκαν ένοχοι, επίσης, από την ομάδα που επιτέθηκε στον Φύσσα, για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία όσοι αντιμετώπιζαν αυτή την κατηγορία, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Σαντοριναίος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σήμερα ολοκληρώθηκε ο αυτοεξευτελισμός των θεσμών της σταθερά αυτογελοιοποιούμενης και παγκοσμίως απαξιωμένης χώρας και κοινωνίας μας.
    Αναρωτιέμαι εάν μπορούμε να πέσουμε ακόμη χαμηλότερα. Ποιοτικά σίγουρα πολύ δύσκολα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα