Λίγη ειλικρίνεια ποτέ δεν βλάπτει…Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, απάντησε σε σχόλια της αντιπολίτευσης περί διώξεων στις ΕΔ . Είπε μεταξύ άλλων: “μακριά από μας αυτά τα υπονοούμενα για διάθεση δίωξης ή εκδικητικότητας απέναντι στην οποιαδήποτε Στρατιωτική Ηγεσία. Έτσι θα προχωρήσουμε και στο μέλλον. Πραγματικά δεν δόθηκαν τέτοια δείγματα γραφής από την παρούσα Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας”.

Ως απόδειξη ανέφερε ότι έξι μήνες μετά από τις εκλογές παρέμεινε η ίδια στρατιωτική ηγεσία… Αυτό έλειπε να άλλαζε Αρχηγούς την επόμενη μέρα των εκλογών…

Όμως για να επιστρέψουμε στην ειλικρίνεια… Διώξεις υπήρξαν και υπάρχουν. Αξιωματικοί καθόλα άξιοι, που υπηρετούσαν σε πολύ κρίσιμες θέσεις και είναι άριστοι -τι πάμε και θυμόμαστε- μετακινήθηκαν σε ασήμαντες θέσεις χωρίς καν να ΄χουν απολύτως καμία σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση! Ήταν αρκετό το γεγονός ότι είχαν υπηρετήσει σ΄ αυτές τις θέσεις “επί Αποστολάκη”. Για ορισμένους απ΄ αυτούς αγνοήθηκαν ακόμη και αιτήματα διεθνών οργανισμών που ζήτησαν την παραμονή Ελλήνων Αξιωματικών σε σημαντικές θέσεις λόγω των προσόντων και των επιδόσεων τους! 

Αν ο κ.Παναγιωτόπουλος δεν γνωρίζει, ή παριστάνει ότι δεν γνωρίζει, ας ρωτήσει τον ΥΦΕΘΑ του Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά.

Έτσι κι αλλιώς κάποιες απ΄ αυτές τις υποθέσεις θα τις διερευνήσει η δικαιοσύνη.

Αυτά για να μη κοροϊδευόμαστε, γιατί παρατράβηξε …το “δούλεμα”.

https://www.militaire.gr/quot-dioxeis-emeis-stis-ed-den-kaname-quot-ochi-da-kyrie-ypoyrge/