Δεν είναι μόνο η άθλια κατάσταση που αφήνουν τα δωμάτια, αλλά και η συμπεριφορά τους απέναντι στο προσωπικό

Με καλυμμένο το πρόσωπο του για να διατηρήσει την ανωνυμία του ο διευθυντής ενός ξενοδοχείου βγάζει τα «άπλυτα» των πλούσιων πελατών του στην φόρα!

Μπορεί να μην ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες, αλλά ένας διευθυντής ξενοδοχείου, όχι απλά γνωρίζει, αλλά αποφάσισε να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα των πελατών και δη των πλουσίων.

Κρατώντας την ανωνυμία του και καλύπτοντας κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου του, ο διευθυντής τονίζει πως πολλές συμπεριφορές που έχει βιώσει μόνο ανθρώπινες δεν θα τις χαρακτήριζε.

«Η ξενοδοχειακή βιομηχανία είναι μια άγρια ​​εμπειρία που σε βοηθά να καταλάβεις πόσο αποκομμένοι είναι οι ​​πλούσιοι. Έχω δει την πιο σκοτεινή πλευρά της ανθρωπότητας: αυτοκτονίες, δολοφονίες, κακοποίηση συζύγων, εμπορία ανθρώπων… Αυτά δεν τα ξεπερνάς εύκολα».

Ένα Σαββατοκύριακο όπως είπε, μια ομάδα πλούσιων πελατών –περίπου 60 άτομα– νοίκιασε ολόκληρο το ξενοδοχείο, για 300.000 ευρώ. «Δεν μπορείτε να μαντέψετε με τίποτα  το λόγο που το νοίκιασαν. Είχαν ένα… μαζικό όργιο» είπε.

Όταν έφυγαν όμως, τότε ήταν που έπαθε… σοκ με αυτά που αντίκρισε στα δωμάτια: «Περιττώματα, αίματα, σπέρμα… Βρήκαμε λεκέδες ακόμα και στο ταβάνι και αναρωτιόμασταν, μα πως στο καλό το κατάφεραν αυτό; Δεν είναι ανθρώπινες συμπεριφορές αυτές».

Αυτό δεν είναι καν το χειρότερο που έχει βιώσει. Σε ένα άλλο περιστατικό, το προσωπικό καθαρισμού δωματίων παρατήρησε ότι ένα ντους είχε σπάσει, οπότε ο διευθυντής πήγε να το ελέγξει.

«Είχαν βγάλει το κομμάτι του ντους και είχαν αφήσει μόνο την κεφαλή. Σε αυτή είχαν βάλει – στη θέση του κομματιού που είχαν πάρει- ένα… ερωτικό βοήθημα, που μοιάζει με σωλήνα».

Όπως πρόσθεσε ο διευθυντής, δεν είναι μόνο η άθλια κατάσταση που αφήνουν τα δωμάτια, αλλά και η συμπεριφορά τους απέναντι στο προσωπικό: «Όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο πιο συνηθισμένο είναι να σε αντιμετωπίζουν σαν να είσαι λιγότερο άνθρωπος από αυτούς.

Οι άνθρωποι που έρχονται να σε επισκεφτούν – διάσημοι αστέρες της ποπ, Ρώσοι ολιγάρχες – έχουν ένα ιδιωτικό αεροπλάνο στο οποίο επιβιβάζονται, ένα ιδιωτικό όχημα με όλα τα κλειστά φιμέ τζάμια κλειστά και έχουν ομάδες ασφαλείας».

https://www.pronews.gr/kosmos/dieythyntis-ksenodoxeiou-kanei-rompa-tous-plousious-pelates-tou-perittomata-aimata-kai-sperma/