Διακόπουλος για Oruc Reis: «Ναι, έχει κάνει έρευνες, για να μην κοροϊδευόμαστε…»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

O Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού Αλέξανδρος Διακόπουλος μιλώντας το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή. Photo via OpenTv

Εξαιρετικά αποκαλυπτικός ήταν σήμερα το πρωί Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις… πράξεις του Τουρκικού πλοίου «Oruc Reis» στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Ο Αλέξανδρος Διακόπουλος μιλώντας το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως το τουρκικό πλοίο κάνει έρευνες στην περιοχή, λέγοντας χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του OpenTv: «Όπως το ξέρουμε όλοι, τo Oruc Reis συνοδεία σχεδόν του τουρκικού στόλου, κουστωδία μεγάλου μέρους του στόλου έχει μπει στην παράνομη navtex κι εκτελεί το σχεδιάγραμμα ερευνών. Το patern ερευνών…”.

Μάλιστα ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Αλεξίας Τασούλη εάν έχει κάνει έρευνες απάντησε με μια… βόμβα: «Ναι, έχει κάνει έρευνες, για να μην κοροϊδευόμαστε…»

Και συμπλήρωσε εμφατικά: Η όλη του κίνηση (πλοίου) τώρα δείχνει ότι δεν ήταν αυτός ο πρώτιστός του σκοπός. Έχει απλώσει 1 καλώδιο, όχι 2. Μαρκάρει την περιοχή του. Όποιος έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο του καταλαβαίνει τι εννοώ…)

Παρακάτω ΟΛΟΚΛΗΡΟ το βίντεο από την εκπομπή του Open:

Διακόπουλος για Oruc Reis: «Ναι, έχει κάνει έρευνες, για να μην κοροϊδευόμαστε…»

 

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν οι σύμβουλοι… Η Ελλάδα έχει ξεπουληθεί. Μετά το Αιγαίο, όπως εξήγγειλε ο Ερντογάν, σειρά έχει η Θράκη. Μέχρι σήμερα, τηρεί τις εξαγγελίες του.

  2. Αν μη τι άλλο ο κ. σύμβουλος στο 10λεπτο περίπου που ”ανακρίθηκε” -μίλησε εξέπεμψε μια αυτοπεποίθηση σε όλους τους Έλληνες ότι, η σημερινή κυβέρνησή -όλων του Ελλήνων-χειρίζεται σοβαρά και υπεύθυνα αυτό το Ελληνοτουρκικό επεισόδιο και είναι έτοιμη για όλα.
    Τέτοια φάση με πατριωτικούς συλλογισμούς και προβληματισμούς δεν ζήσαμε ούτε στα Ίμια ,ούτε κυρίως στις διαπραγματεύσεις για τις Πρέσπες ,ίσως γιατί τότε είχαμε βιαστικούς και ξερόλες αρμοδίους με μόνιμες ιδεοληψίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα