Δημοσκόπηση: Πανωλεθρία περιμένει Νοτοπούλου και Γιανούλη για Θεσσαλονίκη και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Πανωλεθρία για την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, δείχνει μία νέα δημοσκόπηση, που έγινε στη συμπρωτεύουσα, επιβεβαιώνοντας το βαρύ κλίμα που επικρατεί στη βόρεια Ελλάδα για το κυβερνών κόμμα, εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η δημοσκόπηση έγινε από την εταιρεία Opinion Poll (για την εφημερίδα Karfitsa) και φορά στους συσχετισμούς, που καταγράφονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και μόνον

Η Κατερίνα Νοτοπούλου παραμένει σταθερά χαμηλά, μόλις τέταρτη, με 8,2%, αδυνατώντας να διεκδικήσει έστω και αναιμικά την είσοδό της στον δεύτερο γύρο.

Πρώτος είναι ο Νίκος Ταχιάος, επίσημος υποψήφιος της ΝΔ, με 16,2%, ενώ δεύτερος έρχεται ο επίσης «γαλάζιος» Γιώργος Ορφανός με 14,3%. Τρίτος είναι ο Κώστας Ζέρβας με 12,4%.Στην πέμπτη θέση εντοπίζονται με ποσοστό 7% ο Σπύρος Βούγιας και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, φαίνεται ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν έχει αντίπαλο. Φτάνει στο εκκωφαντικό 53%, μέσα στη Θεσσαλονίκη, και εφόσον η τάση της υπεροπλίας επιβεβαιωθεί και σε άλλες περιοχές της περιφέρειας, τότε η εκλογή του από τον πρώτο γύρο φαντάζει πολύ πιθανή.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος έχει γίνει συχνά στόχος αποδοκιμασιών για διάφορες προκλητικές δηλώσεις, με τις οποίες έχει επιχειρήσει να δικαιολογήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, περιορίζεται στο μονοψήφιο ποσοστό του 8,5%.

Η δημοσκόπηση κατέγραψε και την πρόθεση ψήφου στις εθνικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας με τη σειρά της το κλίμα γενικευμένης αποδοκιμασίας του ΣΥΡΙΖΑ στη βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 30,1% (με αναγωγή 33,9%), με τον ΣΥΡΙΖΑ να περιορίζεται στο 12% (με αναγωγή στο 13,5%)!

Ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 4,1% (με αναγωγή 4,6%), το ΚΙΝΑΛ με 3,9% (με αναγωγή (4,4%), ΚΚΕ με 3,5% (με αναγωγή 4%) και η Ένωση Κεντρώων με 2,7% (με αναγωγή 3,1%).

pronews.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα