Δημοσκόπηση για το Δήμο Θεσσαλονίκης: «Πάτωσε» η Νοτοπούλου – Στο 33% η ΝΔ και στο 12,7% ο ΣΥΡΙΖΑ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στην έκτη θέση βρίσκεται στις προτιμήσεις των δημοτών της Θεσσαλονίκης η Κατερίνα Νοτοπούλου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll που πραγματοποιήθηκε για λογαρισμό εφημερίδας.

Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο αν γίνονταν οι εκλογές την επόμενη Κυριακή, προηγείται ο Νίκος Ταχιάος με 15,7% και ακολουθούν οι Γ. Ορφανός με 12,3%, Κ. Ζέρβας με 9,8%, Σ. Βούγιας με 9,7%, Π. Ψωμιάδης με 6,9% και Κ. Νοτοπούλου με 6,5%.

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες προβολής της εκλεκτής του Μαξίμου, φαίνεται πως οι Θεσσαλονικείς γυρίζουν την πλάτη στην κυρία Νοτοπούλου, τουλάχιστον όπως αυτό αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση της Opinion Poll.

Στην ίδια δημοσκόπηση έγινε στους συμμετέχοντες και το ερώτημα ποιο κομμα θα ψήφιζαν αν την επόμενη Κυριακή είχαμε βουλευτικές εκλογές. Στην ερώτηση αυτή (και με αναγωγή επί των εγκύρων)η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 33%, έναντι μόλις 12,7% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 5,5%, ΚΙΝΑΛ με 5% και ΚΚΕ με 3%. Τα υπόλοιπα κόμματα δεν συγκεντρώνουν ποσοστό τέτοιο που να τους εξασφαλίζει την είσοδο στη Βουλή.

pronews.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τουθ’οπερ συμβαινει οτι στις βουλευτικες εκλογες το ΚΚΕ του 3% στην Θεσ/νικη πριμοδοτει την ΣυριζοΠροοδευτικη Συμμαχια -σιγουρα λογω της Συμφωνιας των Πρεσπων , που και αυτο την ειχε στο μυαλο του-με ικανο ποσοστο ψηφων του ,για να την ανεβασει στο 12,7% ,ενω της πρεπει το 6,5% της κας Νοτοπουλου .
    Παλαια δουλεια του κοσκινο .Δημοκραστιη δυναμη ,εναντι της Δεξιας λογιζεται και το ΚΚΕ απο το 1977.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα