Δείπνο Καραμανλή – Σαμαρά στα Βόρεια Προάστια

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μία εβδομάδα πριν τα επίσημα εγκαίνια του Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς που θα λάβουν χώρα στις 7 Δεκεμβρίου, ο πρώην πρωθυπουργός είχε το βράδυ της Τετάρτης δείπνο με τον έτερο πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Μία εβδομάδα πριν τα επίσημα εγκαίνια του Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς που θα λάβουν χώρα στις 7 Δεκεμβρίου, ο πρώην πρωθυπουργός είχε το βράδυ της Τετάρτης δείπνο με τον έτερο πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στα βόρεια προάστια στην Αθήνα.

Πρόκειται για το δεύτερο δείπνο σε διάστημα περίπου δύο μηνών, καθώς οι δύο άνδρες είχε δειπνήσει και στη Θεσσαλονίκη μετά την ΔΕΘ με πρωτοβουλία τότε του Κώστα Καραμανλή. Τώρα η πρωτοβουλία ανήκε στον Αντώνη Σαμαρά, ως ανταπόδοση της κίνησης Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη.

Καθημερινή

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν έπρεπε να είναι είδηση η συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών της ίδιας Παρατάξεως , οι οποίοι ως βουλευτές στηρίζουν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- της οποίας είναι από τα παλαιότερα μέλη της -,αλλά είναι είδηση γιατί οι ”έγκριτοι” δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ στα οποία εργάζονται τους θεωρούν συνωμότες εις βάρος του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη για να μη ξαναεκλεγεί στις προσεχείς εκλογές και να πλήξουν την Νέα Δημοκρατία, την ”μάνα” τους .
    ”Οι νηστικοί καρβέλια ονειρεύονται”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα