Γ.Κύρτσος: «Δεν παραδίδω την έδρα μου – Δεν γίνεται να προσκυνάω την νοοτροπία του αφεντικού Μητσοτάκη»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Νέους κεραυνούς εξαπέλυσε ο Γιώργος Κύρτσος, μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Μίλησε στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του Blue sky και άφησε αιχμές για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για αντιδημοκρατική λογική.

«Δεν είμαι υποχρεωμένος να προσαρμοστώ σε αυτή τη νοοτροπία του αφεντικού Μητσοτάκη που όλοι θα προσκυνάμε, στο κάτω κάτω τον Μητσοτάκη τον βοήθησα να βγει αρχηγός, τον κουβάλησα στην πλάτη μου στον α΄ γύρο, έβαλα την υπογραφούλα μου όταν έψαχνε υπογραφές, ήμουν και σύμβουλος του πατέρα του, αν δεν μπορεί να ακούσει έναν τύπο σαν εμένα, τότε δεν κάνει για τη δουλειά, δεν μπορεί να αντιληφθεί τα προβλήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Όταν ρωτήθηκε για την αποδοκιμασία Βέμπερ και την διαδικασία αποπομπής του από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα απάντησε: «Να δούμε και τη συνέχεια, γιατί και εγώ δεν θα το αφήσω έτσι. Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα δεν κυριαρχεί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, υπάρχουν και άλλες δυνάμεις».

Ενώ σε ερώτηση αν προτίθεται να εγκαταλείψει την έδρα, όπως του ζήτησε η Νέα Δημοκρατία, τόνισε πως θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του και πρότεινε να εγκαταλείψει ο πρωθυπουργός τη θέση του, γιατί αυτά που κάνει δεν έχουν σχέση με την εντολή που έλαβε από τον ελληνικό λαό.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1059028_gkyrtsos-den-paradido-tin-edra-moy-den-ginetai-na-proskynao
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλλον τώρα έγινε οικονομικά ανεξάρτητος ο κ.Κύρτσος ,-που είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα- και γιαυτό παρακαλούσε τον κ.Σαμαρά να περιληφθεί-και περιελήφθη- στο ψηφοδέλτιο των Ευρωβουλευτών το 2014 *προηγουμένως δεν τον τίμησε ο κ Κώστας Καραμανλής, γιαυτό και τότε ήταν αντικαραμανλικός).
    Τώρα είναι αγνώμων και βλάσφημος όχι μόνον εναντίον του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη και της Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και της Πατρίδος ,που αγωνίζεται εναντίον της Τουρκίας και της πανδημίας.
    Δεν παραδίνει την έδρα του ,αλλά μόνος και έρημος πως θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνισμού στην Ευρωβουλή;;;.
    Κρίμα γιατί ”έκαστον προς το τελευταίον εκβάν κρίνεται”.

  2. ποιος θα σε ψηφίσει βρε κακομοίρη δίσως την ομπρελα της Νέας Δημοκρατίας. Θα μου πεις γιατί να την δώσεις, χαζός εισαι; Κάτσε να πληρώνεσαι για το τίποτα όπως πολλοί άλλοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα