Γρίφος για δυνατούς λύτες: Ποιος είναι ο… thanassis των ΑΝΕΛ; 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

E

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες, αλλά με πολλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση έχει εξελιχθεί το νέο προεκλογικό σποτάκι των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέλεξε ως πρωταγωνιστή ένα μαύρο κανίς, τον Thanassis, αντικαθιστώντας στον πρώτο ρόλο τον… μικρό Αλέξη.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, πέτυχε έναν από τους στόχους του. Να προκαλέσει συζητήσεις.

Λίγους μήνες μετά τη διάσπαση του κυβερνητικού σχηματισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος παρουσιάζει το συμπαθέστατο σκυλάκι να δέχεται εντολές στα γερμανικά, να τις εκτελεί άψογα και στο τέλος, αφού πλέον έχει μεταφέρει τις δεσμίδες με τα χρήματα στο αφεντικό του, να παίρνει ως ανταμοιβή λίγα… ψίχουλα.

Ο Thanassis φορά στο λαιμό ένα μαντήλι με τρία χρώματα. Μωβ, μπλε και πράσινο… Σε ποιους απευθύνεται άραγε ο Πάνος Καμμένος και ποιος είναι ο Thanassis; Είναι ένα πρόσωπο, ή περισσότερα; Είναι πολιτική παράταξη, ή πολιτικές παρατάξεις;

Προφανώς θα αποκαλυφθούν τα πάντα στην πορεία, αλλά προς το παρόν, το… μυστήριο παραμένει και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Ποιος είναι ο thanassis της πολιτικής σκηνής, που εκτελεί εντολές στα γερμανικά, μεταφέρει χρήματα στο αφεντικό του και παίρνει πίσω λίγα ψίχουλα;

Στο Twitter πάντως, έχει ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση του thanassis. Από τις αντιδράσεις οπαδών και στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που καλούν τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν κανέναν… thanassis στις ευρωεκλογές, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι ο συμπαθέστατος σκυλάκος αντιπροσωπεύει εκείνους που -κατά τον Πάνο Καμμένο- λαμβάνουν εντολές από τη Γερμανία. Δηλαδή τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Πολιτική, εκλογές, ολίγον από τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο, που έτρεχε ως θυρωρός να κάνει όλα τα θελήματα των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας, αλλά… πουθενά το πρόγραμμα, μία πρόταση. Μόνο μία ατάκα. «Μένουμε πιστοί στην Ελλάδα». Το… αντίθετο δηλαδή με τον… thanassis, που εκτελεί τις εντολές στα… γερμανικά!

pronews.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λετε ο THANASSIS να ειναι ο ”αγαπημενος ” του κ. Καμμενου κ. Κοτζιας, γιατι η σωστη απαντηση-λυση ειναι οτι ενας -και οχι πολλοι- ειναι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ,ειτε Βεγγος λεγεται ,ειτε εχει αλλο επιθετο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα