«Γκρέμισε» την τηλεθέαση του Alpha η συνέντευξη Μητσοτάκη – Από το 23,3% στο 9,7%

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η τηλεθέαση της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή Πρωταγωνιστές, με τον Σταύρο Θεοδωράκη, κυμάνθηκε από 8,1% έως 10,6% σε τέταρτα.

Μόνο χαμόγελα δεν προκαλούν στο Μέγαρο Μαξίμου τα νούμερα τηλεθέασης που πραγματοποίησε, χθες, η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή Πρωταγωνιστές, στον Alpha, με βασικού «μενού» συζήτησης την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού πήρε τη «σκυτάλη» από τη σειρά Σασμός με 23,3% τηλεθέαση και «γκρεμίστηκε» σχεδόν αυτόματα στο 9,7% σε ό,τι αφορά στο δυναμικό κοινό που αφορά στις ηλικίες 18-54.

Ειδικότερα, η τηλεθέαση της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη κυμάνθηκε από 8,1% έως 10,6% σε τέταρτα.

Αναλυτικά η τηλεθέαση της συνέντευξης ανά τέταρτα:

  • 9,7%
  • 10,2%
  • 8,1%
  • 10,0%
  • 10,6%
  • 9,7%.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/190223/gkremise-tin-tiletheasi-tou-alpha-i-synentefksi-mitsotaki-apo-to-23-3-sto-9-7

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οπότε ,με τέτοιο ποσοστό τηλεθέασης βαυκαλίζεται ο ιστότοπος ΕΙΔΗΣΕΙΣ ότι δεν επηρεάστηκαν από την συνέντευξη Έλληνες και ούτε θα ανεβούν τα ποσοστά της Ν.Δ .
    Αγνοεί ή θέλει να αγνοεί αυτός και πολλοί Έλληνες ότι σήμερα την είδαν από το λεγόμενο διαδίκτυο και τα ”κινητά” τους μπορεί και το 80% των Ελλήνων , όπως βλέπουν στο Εrtflιχ τα έργα που δεν προλαβαίνουν να παρακολουθήσουν .
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα