Για να θυμόμαστε: Αυτές είναι οι θέσεις της Ν.Μπακογιάννη για τις εφεξής σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας & της στάσης Ρ.Τ.Ερντογάν 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρει ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα υποχρεωθεί να κάνει πίσω σε ό,τι αφορά την πολιτική του έναντι της Ελλάδας.

«Με την εκλογή Μπάιντεν οι Τούρκοι ξέρουν ότι χάσανε έναν ισχυρό σύμμαχο στις ΗΠΑ που πατούσε πόδι και δεν επέτρεπε να γίνουν δεκτές οι εισηγήσεις της αμερικανικής γραφειοκρατίας, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Κογκρέσου. Όλα αυτά αλλάζουν πολύ τα δεδομένα αυξάνουν κατά πολύ την ανασφάλεια του Ερντογάν», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Παράλληλα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος κάνει μια προσπάθεια να πείσει για τις καλές του προσπάθειες και με αυτό τον τρόπο εξηγείται το τηλεφώνημα του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον Νίκο Δένδια και πρόσθεσε ότι η Αγκυρα θα πάει σε κινήσεις εκτόνωσης το επόμενο διάστημα:

«Στο ερώτημα εκτόνωση ή προσπάθεια επιβολής τετελεσμένων μάλλον θα πάει προς το πρώτο, αυτή είναι η αίσθησή μου».

Σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Εξωτερικών Ν.Μπακογιάννη, ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν κάνει μια προσπάθεια εκτόνωσης ώστε να πείσει για τις καλές προθέσεις του, και σε αυτό πρέπει να ενταχθεί το τηλεφώνημα Τσαβούσογλου στον Νίκο Δένδια!

«Στο ερώτημα εκτόνωση ή προσπάθεια επιβολής τετελεσμένων μάλλον θα πάει προς το πρώτο, αυτή είναι η αίσθησή μου» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Γιατί τα παρουσιάζουμε; Για να υπάρχει σημείο αναφοράς όταν σε λίγο  θα συμβούν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που δηλώνει η Ν.Μπακογιάννη

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/932578_mpakogianni-ston-kosmo-tis-tha-allaxei-stasi-o-erntogan-synehizoyn-tin

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ”Γιατί τα παρουσιάζουμε;;;.Για να υπάρχει σημείο αναφοράς όταν σε λίγο θα συμβούν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που δηλώνει η Ν.Μπακογιάννη” ,καταλήγει το ”έγκυρο” pronews ,μάλλον με πληροφορίες απ’ευθείας από την Ερντογανική προεδρία ,αλλοιώς για να έχει τέτοια βεβαιότητα για τα αντίθετα μελλούμενα.
    Θα μπορούσε να γράψει ότι” μάλλον θα διαψευσθεί -που δεν το ευχόμαστε-η Ν.Μπακογιάννη” ,αλλά αυτό δεν αρκεί όταν αντιπολιτεύεσαι την κυβέρνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα