Για αυτό πρέπει να προσέχεις ποιον βρίζεις στα social media

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για όσους αρέσκονται στο να τσακώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα social media αποτελούν, δυστυχώς, σημαντικό κομμάτι στην ζωή των περισσότερων ανθρώπων, όμως πολλές φορές αρκετοί έχουν μπροστά σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις λόγω της συμπεριφοράς τους σε αυτά…

Μία χαρακτηριστική περίπτωση, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για όσους συνηθίζουν να τσακώνονται online είναι και το παρακάτω περιστατικό…

Η Naomi λοιπόν είδε τους κόπους της ζωής να δικαιώνονται, καθώς έλαβε θετική απάντηση στην αίτηση που είχε στείλει στην NASA, γράφοντας στο Twitter…

«Σκάστε όλοι. Με δέχθηκαν για πρακτική στην NASA», έγραψε στον λογαριασμό της και παρά το γεγονός οτι ήταν κάπως… επιθετικό το μήνυμά της, μπορούμε να το δικαιολογήσουμε λόγω της μεγάλης χαράς που πήρε.

Μετά από περίπου 19 ώρες εμφανίστηκε ένας τύπος από κάτω από κάτω, ο οποίος της ζήτησε να προσέχει την γλώσσα που χρησιμοποιεί, με την νεαρή να απαντά: «Γλείψε μου την π@8τ4@ και τις μπάλες. Δουλεύω για τη ΝASA».

Και τότε έσκασε η… βόμβα, καθώς ο Τύπος αυτός ήταν ο Χόμερ Χίκμαν, ο οποίος της είπε: «Και εγώ ανήκω στο Εθνικό Διαστημικό Συμβούλιο που επιβλέπει την NASA».

Ο συγκεκριμένος είναι κάτι σαν θρύλος στον χώρο, καθώς είναι βετεράνος του Βιετνάμ, πρώην μηχανικός της NASA, προπονητής αστροναυτών και φυσικά αυτό που είπε: Μέλος του Εθνικού Διαστημικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, η Naomi τελικά δεν πήρε την δουλειά και την επόμενη φορά θα σκεφτεί πολύ καλά αυτά που θα γράψει στο Twitter.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα