Γιατί η κυβέρνηση απέκρυψε σοβαρό επεισόδιο, που προκάλεσαν οι Τούρκοι έξω από τη Λέσβο; Τουρκική ακταιωρός εμβόλισε δύο φορές περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Δεν έχουν εξηγηθεί, μέχρι τώρα, επισήμως, από την κυβέρνηση, οι λόγοι που την ανάγκασαν να αποκρύψει ένα σοβαρό επεισόδιο, που προκάλεσαν οι Τούρκοι σε βάρος της Ελλάδος στο Αιγαίο, πριν από επτά ημέρες. Την είδηση έφερε στο φως η εφημερίδα «Καθημερινή». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έξω από το νησί της Λέσβου και εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων, Τουρκική ακταιωρός εμβόλισε, δύο φορές, Ελληνικό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Το σκάφος του Λιμενικού, κατά πολύ μικροτέρων διαστάσεων από την Τουρκική ακταιωρό, που έχει μέγεθος πυραυλακάτου, χτυπήθηκε διαδοχικά στην πρύμνη του και παρολίγον να βυθιστεί, με κίνδυνο να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές. Το μοιραίον, αποφεύχθηκε τελικώς χάρη στη ναυτοσύνη και στον πατριωτισμό του κυβερνήτη και των ανδρών του Λιμενικού, που ήταν το πλήρωμα του Ελληνικού περιπολικού.

Γιατί απεκρύβη το σοβαρό αυτό γεγονός;

Το κρίσιμο ερώτημα, που προκύπτει και τίθεται ευθέως από το europost.gr, είναι γιατί το σοβαρό αυτό γεγονός απεκρύβη από την ελληνική κοινή γνώμη και ενώ ήλθε στο φως από ρεπορτάζ φιλοκυβερνητικής εφημερίδας, αντιμετωπίστηκε -δια της σιωπής- από ανώτατες κυβερνητικές πηγές;

Η εικαζόμενη απάντηση είναι ότι στην προκειμένη περίπτωση, η Ελληνική κυβέρνηση θεώρησε ότι «η σιωπή είναι χρυσός», για να μην στενοχωρήσει τον Ερντογάν, ενόψει της συνάντησης του Νίκου Δένδια με τον Τούρκο υπουργό των Εξωτερικών, στις 14 Απριλίου, στην Άγκυρα.

Το αξιοσημείωτο, βεβαίως, είναι ότι, ενώ η Ελλάδα συνομιλεί με την Τουρκία και αποσιωπά τις τουρκικές προκλήσεις για να μην διαταράξει το κλίμα των συνομιλιών αυτών, η Τουρκία ξεσαλώνει ξεδιάντροπα και ξετσίπωτα σε βάρος της χώρας μας, σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή σε στεριά, θάλασσα και αέρα, δείχνοντας ότι εμμένει στα επεκτατικά της σχέδια και στις ιμπεριαλιστικές της βλέψεις σε βάρος της χώρας μας.

https://europost.gr/kyvernisi-apekrypse-sovaro-epeisodio-poy-prokalesan-oi-toyrkoi-exo-ti/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η κυβέρνηση έχει πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, ο οποίος έχει μέντορα τον Σημίτη και συμβούλους τους ΕΛΙΑΜΕΠηδες. Τι δεν καταλαβαίνετε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα