Γιατί δεν έχουν ραντάρ ελέγχου ταχύτητας οι εθνικές οδοί

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο Νίκος Τόσκας

Γιατί δεν έχουν ραντάρ ελέγχου ταχύτητας οι εθνικές οδοί
 Δεν υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια για να τοποθετηθούν ραντάρ ελέγχου ταχύτητας στις εθνικές οδούς. Αυτή την έως και σοκαριστική αποκάλυψη για την ασφάλεια των οδηγών έκανε μιλώντας στον realfm ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Όπως είπε, «τα ραντάρ δεν λείπουν από τις εθνικές οδούς τώρα, λείπουν αρκετά χρόνια. Εδώ υπάρχει πράγματι πρόβλημα και μπορώ να σας το προσδιορίσω. Το 2010 όταν επίκειτο η ιδιωτικοποίηση των εθνικών οδών τα ραντάρ, αντί να μπουν, όπως είχε προγραμματιστεί, στις εθνικές οδούς μπήκαν σε επαρχιακούς δρόμους».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «υπάρχει πράγματι πρόβλημα γιατί υπάρχουν οι κάμερες επιτήρησης των εθνικών οδών, αλλά τα ραντάρ ελέγχου ταχύτητας είναι μόνο τα φορητά ραντάρ που έχει η τροχαία στους διάφορους ελέγχους».

Και συνέχισε: «Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια. Και εξετάζουμε τι μπορεί να γίνει για το θέμα των σταθερών ραντάρ. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν ραντάρ, υπάρχουν τα φορητά ραντάρ. Μακάρι να υπήρχαν τα σταθερά σε κάθε γέφυρα, όπως υπάρχουν στο εξωτερικό και να γίνεται συστηματικός έλεγχος».

«Έχει ταυτοποιηθεί αυτός που έβαλε το πανό στον αγώνα Ηρακλής-ΠΑΟΚ»

Επίσης, ο κ. Τόσκας τόνισε ότι έχει ταυτοποιηθεί το άτομο που τοποθέτησε το υβριστικό πανό εναντίον του Ιβάν Σαββίδη στον αγώνα του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ.

«Από ό,τι με πληροφόρησαν οι αστυνομικοί, αυτός που έβαλε το πανό μέσα έχει ταυτοποιηθεί και μόλις δοθεί εντολή από την εισαγγελία θα προχωρήσουν στις περαιτέρω ενέργειες», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και συμπλήρωσε:

«Ήταν απαράδεκτή η ενέργεια, γιατί κάποτε στα γήπεδα θα πρέπει να επικρατήσει άλλη αντίληψη, να πηγαίνει ο κόσμος στα γήπεδα χωρίς φόβο και χωρίς να υπάρχουν τέτοιες ενέργειες».

newsbeast.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα