Γιάννης Αμανατίδης: Χρειάζονται έργα και ευήκοα προς τους ΟΤΑ, ώτα για τη Θεσσαλονίκη  

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να περιοδεύσουμε στους οδικούς άξονες που οδηγούν στο Φίλυρο, όπου θα κατασκευαστεί το Παιδιατρικό Νοσοκομείο και να ενημερώσουμε, αναλυτικά, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Αμανατίδη για την υφιστάμενη κατάσταση και για τις προτάσεις μας» δήλωσε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης συνάντησης και της διευρυμένης σύσκεψης, που ακολούθησε στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, όπου και συζητήθηκε πέραν του Παιδιατρικού Νοσοκομείου και η αιφνίδια διακοπή των σχολικών γευμάτων για 4.500 μαθητές στον δήμο Νεάπολης-Συκεών και για πάνω από 185.000 σε όλη τη χώρα.

«Σήμερα βάλαμε το δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων. Οι δήμαρχοι έχουν δίκαιο» ήταν η αντιφώνηση του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Θεσσαλονίκης.

«Πρέπει να δοθούν λύσεις σε σχέση με την πρόσβαση στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο» είπε ο Γιάννης Αμανατίδης, «επειδή ο φόρτος, ο οποίος θα υπάρχει στον κύριο άξονα θα είναι πάρα πολύ μεγάλος» όταν θα λειτουργήσει το Νοσοκομείο.

«Η Πολιτεία και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πρέπει να καθίσουν να διαβουλευθούν με τους δημάρχους, να λάβουν υπόψη τις προτάσεις τους και να κάνουν όλα τα απαραίτητα έργα» επισήμανε.

«Οι δήμαρχοι μάς παρουσίασαν εναλλακτικές, πάρα πολύ σωστές κατά την άποψή μου, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου και στην πρόσβασή του, από τους πολίτες οι οποίοι θέλουν να εξυπηρετηθούν» για αυτό, όπως υποστήριξε, στη συνέχεια, δεν θα πρέπει να καθυστερήσει άλλο ο αρμόδιος υπουργός, ο κ. Καραμανλής και να δεχθεί τους δημάρχους.

«Εμείς θα προγραμματίσουμε να δούμε και τον ίδιο τον υπουργό για το ζήτημα αυτό» συμπλήρωσε με την ευχή τόσο η Πολιτεία, όσο και η κυβέρνηση να έχουν ευήκοα ώτα, γιατί η Θεσσαλονίκη έχει μείνει πίσω σε πολλά.

«Δύο χρόνια με την κυβέρνηση της ΝΔ μεγάλα έργα έχουν μείνει πίσω. Τουλάχιστον αυτό το σχεδιαζόμενο να γίνει σωστά», ανέφερε, χαρακτηριστικά.

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα