Γεωργιάδης σε Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ: Αφήστε τις ειρωνείες -Σας πληρώνει ο τουρισμός για να κάνετε εκπομπή

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ενταση στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Μαρία Αναστασοπούλου:

Αμήχανη στιγμή στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και την δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο υπουργός Ανάπτυξης εξέφρασε την εκτίμησή του ότι φαίνεται ότι δεν θα ξεμπλέξουμε εύκολα με την πανδημία σημειώνοντας μάλιστα ότι θεωρεί ως πιο σωστή στρατηγική αυτό που είχε πει ο πρόεδρος των ΗΠΑ ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πανδημία.

«Άρα τελευταία μίλια δεν θα ξαναπείτε, τέλος», σχολίασε από την πλευρά της η δημοσιογράφος με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Τα τελευταία μίλια θυμάμαι τα είχε πει ο Πρωθυπουργός πριν την Δέλτα και κατά τη γνώμη μου μακάρι να το ξαναπεί. Και να σας πω και γιατί. Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι Πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω στους πιθανούς σου πελάτες ότι είσαι μία υγειονομικά ασφαλής χώρα. Και πράγματι, η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον Πρωθυπουργό».

«Μια χαρά το είπε… Η κ. Αναστασοπούλου ειρωνεύτηκε τον κ. Μητσοτάκη και έκανε λάθος. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε διότι είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, σας πληρώνουν διαφημίσεις στον ΣΚΑΪ για να κάνετε εκπομπή και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγετε την χώρα».

«Καλό θα είναι να μην εκνευρίζεστε» του απάντησε η δημοσιογράφος με τον υπουργό να επαναλαμβάνει ότι «η ειρωνεία δεν χρειάζεται».

https://www.iefimerida.gr/politiki/entasi-aera-skai-georgiadis-se-anastasopoyloy

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα