‘Βόμβα’: «Γνωστοί πολιτικοί και επιχειρηματίες πίσω από πανίσχυρο κύκλωμα μαστροπείας, ναρκωτικών και όπλων!» – Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν ‘σεισμό’ από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Εν ενεργεία πολιτικά πρόσωπα από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα, τη Ρόδο αλλά και την Κύπρο που εμπλέκονταν με το πραξικόπημα στην Μεγαλόνησο ενδέχεται να βρίσκονται πίσω από το κύκλωμα μαστροπείας και τα πάρτι που διοργανώνονται σύμφωνα με τον ακτιβιστή Ηλίας Γκιώνης.

Ο Γκιώνης, που όπως λέει, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω της παρουσίας του στα social media, σημειώνει ότι τις τελευταίες ημέρες φτάνουν κοντά του πολλές καταγγελίες ενώ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν έχει καταθέσει, ακόμα, στις κυπριακές Αρχές.

«Όταν είχα την πρώτη επαφή με την Κύπρο κατάλαβα ότι υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες, όσον αφορά και τα κατεχόμενα και ο κάθε βουλευτής και κάθε άνθρωπος του συστήματος προσπαθεί να στρέψει τις τελευταίες εξελίξεις υπέρ του για δικούς του σκοπούς» τόνισε ο Ηλίας Γκιώνης και πρόσθεσε: «Εμπλέκονται και εν ενεργεία πολιτικοί. Είναι ξεκάθαρο αυτό και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Έχω καταγγελίες για πολιτικά ονόματα και της Κύπρου που εμπλέκονται και με το πραξικόπημα. Από χθες λαμβάνω μηνύματα. Υπάρχει μια κυπριακή εταιρία η οποία κατηγορείται στον Καναδά για παιδική πορνογραφία και εμπορία λευκής σαρκός. Τα τελευταία στοιχεία μου δείχνουν ότι υπάρχουν μέλη του κυκλώματος που δρα και στην Κρήτη και στην Πάτρα και στη Δράμα. Στη Δράμα υπάρχει εμπλοκή γνωστού ονόματος που έχει χαμηλό αξίωμα στη διοίκηση της πόλης. Γίνεται συνδιαλλαγή Αθήνας, Κύπρου και στέλνουν κοπέλες και ναρκωτικά και στο Ντουμπάι μέσω πρακτορείων μοντέλων».

Σε ό,τι αφορά τη Ρόδο ο ακτιβιστής τόνισε ότι έχει συγκεκριμένες καταγγελίες για τον τρόπο που δρα το κύκλωμα μέσω συγκεκριμένου ξενοδοχείου και πρακτορείου, που όπως λέει «στέλνει κοπέλες στο Ντουμπάι και έχει επαφές και με την Ρόδο». «Όσα έγιναν με την Τοπαλούδη ήταν η αρχή για να ανοίξουν στόματα».

Το όφελος των πολιτικών – Πώς λειτουργεί το κύκλωμα
Τις τελευταίες δύο ημέρες ο ακτιβιστής έχει δεχτεί συνολικά 25 e-mail με νέες καταγγελίες αλλά και καινούργια στοιχεία για παλιές. «Δέχομαι e-mail, μηνύματα, καταγγελίες ότι στην Κύπρο διακινούν τα ναρκωτικά και τα όπλα μέσω σκαφών που ανήκουν σε επιχειρηματίες στην Αθήνα. Τα συγκεκριμένα σκάφη έχουν ως διακριτικό σήμα μια πεταλούδα και βρίσκονται στην Κύπρο. Υπάρχουν stories στο Instagram με σκάφη και αποθήκες με κοντέινερ που γράφουν “τώρα ξεφορτώνουμε”. Κατεβάζουν άρον, άρον τις αναρτήσεις τους για να χαθούν τα ίχνη τους αλλά υπάρχουν αποθηκευμένα αρχεία τα οποία και λαμβάνω από κόσμο», δήλωσε στο ethnos.gr o Ηλίας Γκιώνης.

Ανοίγουν τα στόματα των αεροσυνοδών
Με τον Ηλία Γκιώνη έχουν επικοινωνήσει και αεροσυνοδοί οι οποίες ήταν σε πτήσεις από Κύπρο προς Ντουμπάι με μέλη του κυκλώματος και έχουν ακούσει για τα συγκεκριμένα πάρτι ή έχουν βιώσει πράγματα. «Έχουν επικοινωνήσει μαζί μου, συσπειρώνονται, συγκεντρώνουν πληροφορίες και στοιχεία και θα μου τα στείλουν».

«Δέχομαι bullying»
«Και λέει πάρα πολλά το γεγονός ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τις Αρχές αλλά στέλνει στοιχεία σε μένα. Οι Ελληνικές και Κυπριακές Αρχές μου κάνουν μια σοβαρή επίθεση. Όλος ο Τύπος γράφει ότι ο Ηλίας Γκιώνης κρύβεται από τις Αρχές και άλλες τέτοιες παραφιλολογίες που δεν ισχύουν. Δέχομαι bullying από τις Αρχές. Υπάρχουν άτομα στην Αστυνομία της Κύπρου που έχουν πλοκάμια παντού και δεν μπορώ να εμπιστευτώ» λέει ο γνωστός ακτιβιστής Εγώ ποστάρω δημόσια και δεν δίνω όλες τις πληροφορίες. Δίνω αυτές που πρέπει να βγουν. Ο κόσμος είναι μάρτυρας, γιατί αν κάνουν την έρευνα οι Αρχές και δεν βρουν στοιχεία ο κόσμος θα έχει δει τα στοιχεία. Είναι μάρτυρας», λέει ο Γκιώνης και προσθέτει ότι έχει επαφές με αντίστοιχους ακτιβιστές από το νησί με τους οποίους ανταλλάζουν σχετικές πληροφορίες.

Γιατί δεν έχει καταθέσει ακόμη στην Κύπρο
Αναφορικά με το αίτημα των κυπριακών Αρχών να συνδράμει στις έρευνες για την υπόθεση μαστροπίας εξήγησε: «Στην Κύπρο υπάρχει μεγαλύτερη μαφία και κινδυνεύει περισσότερο η ζωή μου. Εμπλέκεται μεγάλη οικογένεια στην Κύπρο με γόνους και στην Ελλάδα η οποία έχει διασυνδέσεις και ανθρώπους που δουλεύουν στο δικαστικό Σώμα, την Αστυνομία και την Εισαγγελία της Κύπρου. Δεν ξέρω τι άλλο έχουμε να δούμε τις επόμενες ημέρες».

Σύμφωνα με τον ίδιο κανείς εκπρόσωπος της Αστυνομίας δεν τον κάλεσε για να του παράσχει βοήθεια ή προστασία. «Έχει σταλεί ένα email από τις Αρχές της Θεσσαλονίκης το οποίο δεν είχα δει. Οι αστυνομικές Αρχές στην Ελλάδα γνωρίζουν ποιος είμαι και που βρίσκομαι. Έχω καθυστερήσει να στείλω το υλικό που έχω από τις πηγές γιατί έχω αποδείξεις ότι σε κάθε πόλη που εμπλέκεται το κύκλωμα, υπάρχουν και κάποιοι αστυνομικοί που εμπλέκονται», κατήγγειλε. Και όπως δήλωσε, όταν χρειαστεί θα καταθέσει τα στοιχεία που έχει.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα πολιτικά πρόσωπα με τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα διασφαλίζουν ότι υπάρχει μια σταθερότητα για να μην αγγίξει κανένας τα μέλη του, υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι από αυτούς συμμετέχουν στα πάρτι ενώ εκτός από το εμπόριο λευκής σαρκός το κύκλωμα διακινεί, όπως υποστηρίζει ο Γκιώνης, ναρκωτικά και όπλα από τη διακίνηση των οποίων επωφελούνται και πολιτικοί. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν καταγγελίες ότι αντίστοιχα πάρτι εκτός από σουίτες ξενοδοχείων, διοργανώνονται σε σπίτια της παραλίας τα οποία νοικιάζονται μέσω των πλατφορμών της οικονομίας διαμοιρασμού.

‘Βόμβα’: «Γνωστοί πολιτικοί και επιχειρηματίες πίσω από πανίσχυρο κύκλωμα μαστροπείας, ναρκωτικών και όπλων!» – Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν ‘σεισμό’ από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη!

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα