Βρήκε νέα… εργασία ο Μ.Χρυσοχοΐδης: Αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος στο ΕΛΙΑΜΕΠ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Κανείς δεν… χάνεται

Ειδικός Σύμβουλος στο ΕΛΙΑΜΕΠ αναλαμβάνει ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με απόφαση του ΔΣ αναλαμβάνει θέση Ειδικού Συμβούλου, επικεφαλής του προγράμματος Εσωτερικής Ασφάλειας του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Υπενθυμίζεται ότι στον προηγούμενο ανασχηματισμό ο κ. Χρυσοχοΐδης, είχε αντικατασταθεί από τον Τάκη Θεοδωρικάκο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1025394_vrike-nea-ergasia-o-mhrysohoidis-analamvanei-eidikos-symvoylos

spot_img

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλοί υποστηρίζουν -και έχουν δίκηο – ότι η επιβίωση είναι θέμα προσαρμογής.
    Προφανέστατα την πολιτική του επιβίωση επιθυμεί ο κ.Χρυσδοχοίδης ,πέραν του ότι υπηρέτησε στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ επί πρωθυπουργίας και Αρχηγίας του κ.Σημίτη, που είχε σε υπόληψη το ΕΛΙΑΜΕΠ.
    Δεν είναι κακό μετά και την εμπειρία του ως υπουργού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και της εμπειρίας του από τις Καστανιές-Έβρου.

  2. Αφού δεν είναι …. “κακό” (sic), εσύ γιατί σπεύδεις να τον καλύψεις; 🙂 🙂

    Ο άνθρωπος κάνει καριέρα στην πλευρά τού εθνομηδενισμού.

  3. Ουδένα και ουδέποτε καλύπτω ,αλλά για την όποια επιβίωση των ανθρώπων το όποιο ”έγκλημα” δεν καταλογίζεται ,τα δε πολιτικά τα τιμωρεί ”ο σοφός λαός”.
    Ποιος αποκλείει ότι μπορεί να συμβάλει στην μείωση του εθνομηδενισμού όπως λέτε εσείς;;;.
    .Όλοι και όλα αλλάζουν, ιδιαίτερα οι πολιτικοί” που τρέχουν ”από κανάρα σε κανάρα”, που τραγούδησε και ο Χρηστάκης.
    Πόσα είδαμε στην προηγούμενη 10ετία ,αλλά και παληότερα .Φυσικά υπάρχουν και οι σταθεροί σε γνώμας και αποφάσεις ,αλλά δυστυχώς λίγοι τους υπολήπτονται.

    • Πώς να συμβάλει στην μείωση τού εθνομηδενισμού ο εθνομηδενιστής; Και οι δύο πρωθυπουργοί, τους οποίους υπηρέτησε, Σημίτης και Κούλης, εθνομηδενιστές είναι. Η πορεία του στο ΕΛΙΑΜΕΠ είναι φυσικό επακόλουθο. Αυτοί δεν είναι, άλλωστε, οι σύμβουλοι (και) τού σημερινού π/θ;

      Έχω την αίσθηση ότι είσαι κρυπτοσημιτικός.

  4. Να το ξαναγράψουμε .
    Το Σημιτικό Ελσίνκι ύστερα από είκοσι χρόνια είναι παρελθόν ,αν και το έστειλε στο παρελθόν από της αναλήψεως της πρωθυπουργίας του το 2004 ο πρώην πρωθυπουργός κ.Κώστας Καραμανλής-μας το θύμισε και πέρυσι- , ο δε πρωθυπουργός κ.Κυριάκος Μητσοτάκης προ ημερών ‘τάβαλε” με τον κ. Τσίπρα ,που με τον έντιμο συμβιβασμό που θέλει με την Τουρκία μας το θύμισε.
    Εσείς αποκαλείτε -ευγενικά-με το επίθετό του τον κ.Σημίτη ,ενώ τον σημερινό πρωθυπουργό τον αποκαλείτε αλλιώς. αγενώς.
    Δεν συγκρίνονται τα ανόμοια ,που πράγματι είναι ανόμοια από το 1974 ιδίως με τις κυβερνητικές θητείες τους (Ίμια, Μαδρίτη, Ελσίνκι ΠΑΣΟΚ και με το απολειφάδι τον ΣΥΡΙΖΑ οι Πρέσπες). Αφήστε τα να πάνε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα