Βρέθηκαν τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην ενέδρα θανάτου του Φάλγιαλι

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο τ/κ Τύπος μεταδίδει ότι τα όπλα και οι σφαίρες εντοπίστηκαν σε ρυάκι, που βρίσκεται κοντά στο σημείο της δολοφονίας του Φάλγιαλι και του οδηγού του οχήματος του.

Σε ανακοινωθέν, η «αστυνομία» αναφέρει ότι συνεργάζεται με την τουρκική αστυνομία και ότι στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, στην Τουρκία έχουν συλληφθεί έξι άτομα. Στα κατεχόμενα, έχουν τεθεί υπό κράτηση συνολικά τέσσερα άτομα.

Η «αστυνομία» αναφέρει ακόμη ότι τα όπλα που εντοπίστηκαν χθες διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία του Φάλγιαλι.

Συνελήφθησαν δύο σωματοφύλακες του Φάλγιαλι

Στο μεταξύ, υπό κράτηση τέθηκαν στα κατεχόμενα και δυο σωματοφύλακες του Χαλίλ Φάλγιαλι.

Σύμφωνα με πληροφορία από τον τουρκοκυπριακό Τύπο, δυο στενοί συνεργάτες και σωματοφύλακές του Φάλγιαλι, οι Τουρκιστάν Γκούλτσε και Χαλίλ Ισίκ, εμφανίστηκαν ενώπιον «δικαστηρίου», αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες «παράνομης κατοχής και χρήσης όπλων».

Σύμφωνα με την «αστυνομία», κατά την διάρκεια της δολοφονίας του Φάλγιαλι, οι δυο σωματοφύλακες «πυροβόλησαν στον αέρα με παράνομα όπλα που είχαν στην κατοχή τους». Τα δυο άτομα τέθηκαν υπό κράτηση στις 12 Φεβρουαρίου. Στην συνέχεια, ανακρίθηκαν από την «αστυνομία».

Το «δικαστήριο» αποφάσισε για την τριήμερη προφυλάκιση των δυο ατόμων.

Χειροπέδες σε άλλα δύο άτομα

Μετά την προφυλάκιση δυο σωματοφυλάκων του Φάλγιαλι, στα κατεχόμενα τέθηκαν υπό κράτηση άλλα δυο άτομα. Προηγουμένως, είχαν τεθεί υπό κράτηση οι Γιουσούφ Γκιουνές και Ομέρ Τουντς.

Σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», ο Βεϊσέλ Σαρί και ο Μούσα Σισέκ, ύποπτοι που έφτασαν στα κατεχόμενα με σκάφος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον «δικαστηρίου».

Οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση σε επιχείρηση που διεξάχθηκε σε κατοικία που βρίσκεται στον κατεχόμενο Καραβά. Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία εντοπίστηκαν ένα πιστόλι και 9 σφαίρες που ήταν κρυμμένα σε νάιλον κάτω από την μπανιέρα.

Στην κατάθεση του, ο Βεϊσέλ Σαρί ανέφερε ότι έφτασε από τα Αλάνεια της Τουρκίας στα κατεχόμενα με ένα σκάφος. Στον Καραβά παρέμεινε σε μια οικία που νοίκιασε ο Μουσταφά Σοϊλεμέζ, ο οποίος είναι φυλακισμένος στην Τουρκία και γνωστός για τις σχέσεις του με τον τουρκικό υπόκοσμο.

Σύμφωνα με την «αστυνομία», οι δυο ύποπτοι ενοικίασαν οχήματα στα κατεχόμενα με πλαστές άδειες οδήγησης.

Το «δικαστήριο» αποφάσισε την τριήμερη προφυλάκιση των δυο ατόμων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα