Βενιζέλος κατά Τσίπρα: Κατήφορος, ζήτησε να σταματήσει η διερεύνηση της σκευωρίας Novartis για να συναινέσει στα Εθνικά Θέματα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ22|07|2020 | 13:42


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Φωτογραφία:Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο κατήφορος δεν έχει τέλος», δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας με οργή τον Αλέξη Τσίπρα γιατί στην σημερινή του παρέμβαση στην βουλή ζήτησε από την κυβέρνηση «να εγκαταλείψει την διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης Novartis για να κερδίσει την συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα εθνικής πολιτικής ενόψει της προκλητικής συμπεριφοράς της Τουρκίας».

Με ανάρτηση του στο twitter ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι βάζει όρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρέμβει ώστε να σταματήσει «κάθε  πολιτική, δημοσιογραφική και δικαστική διερεύνηση των θεσμικών παρεκτροπών της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» για να έχει την στήριξη του κόμματός του στην κρίση με την Τουρκία.

« Προφανώς δεν θυμάται ο κ. Τσίπρας ότι την περίοδο της κυβέρνησής του  κάποιοι έδιναν πάντα τον τόνο της ευθύνης και της ενότητας σε όλα τα μεγάλα εθνικά  θέματα παρότι ήσαν πάντα στο στόχαστρο της ανελέητης συκοφαντίας των κυβερνώντων  και  μιας  διαρκούς απόπειρας «δολοφονίας  χαρακτήρων», τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ολόκληρη η ανάρτηση του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ:

https://twitter.com/EVenizelos/status/1285872650817089536/photo/1
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/benizelos-kata-tsipra-thetei-oro-gia-synainesi

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν γνωρίζει από νομικά ο κ.Τσίπρας για να αντιμετωπίσει τον όποιον νομικό και όχι μόνο τον ογκόλιθο κ. Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά εκείνο που διακαώς τον ενδιαφέρει ,είναι να μη διωχθεί ο κ.Παπαγγελόπουλος ,μη τυχόν ”λαλήσει” στο Ειδικό Δικαστήριο. Αυτό το μήνυμα έστειλε σήμερα από την Βουλή .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα