Βαρθολομαίος και Ιμάμογλου σε δείπνο κατά της μισαλλοδοξίας στην Τουρκία: Μήνυμα σε Ερντογάν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

File Photo: Από τη συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Νίκος Μαγγίνας, Οικουμενικό Πατριαρχείο.

NOVEMBER 21, 2019

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος παρακάθισαν στο παραδοσιακό δείπνο για την νέα χρονιά που διοργανώνει και φέτος ο δήμος Σαρίγερ της Κωνσταντινούπολης στο οποίο συμμετείχε και ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.

“Ίσως να μην μπορούμε να διαμορφώσουμε μόνοι μας το μέλλον αυτής της χώρας αλλά όλοι μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα μέλλον που επιθυμούμε και ονειρευόμαστε. Το δηλώνω πολύ ξεκάθαρα ότι είναι δημοκρατία η διαμόρφωση του μέλλοντος από τις ίδιες τις κοινωνίες”, ανέφερε ο Εκρέμ Ιμάμογλου στην ομιλία του.

Θρησκευτικοί ηγέτες, πρόξενοι, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, προσωπικότητες της πολιτικής, οικονομίας και του αθλητισμού που συμμετείχαν στο δείπνο, ευχήθηκαν για την ειρήνη.

ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου ΤΟΥΡΚΙΑ/Κωνσταντινούπολη

Πηγή: Βαρθολομαίος και Ιμάμογλου σε δείπνο κατά της μισαλλοδοξίας στην Τουρκία: Μήνυμα σε Ερντογάν https://hellasjournal.com/2019/11/vartholomaios-kai-imamogloy-se-deipno-kata-tis-misallodoxias-stin-toyrkia-minyma-se-erntogan/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα