Α/ΣΕΑ Θάνος Ντόκος: «Θα ζήσουμε αναγκαστικά με το τουρκολιβυκό μνημόνιο»! 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Πολύ σωστά ο Α/ΣΕΑ ξεκαθάρισε πως επί της ουσίας είμαστε μόνοι μας και εμείς πρέπει να προασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα.

«Έχουμε, βέβαια, δηλώσεις συμπαράστασης από την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ, αλλά δεν νομίζω ότι είναι υψηλή προτεραιότητα για εκείνους», είπε ακόμη ο κ. Ντόκος.

«Ναι, θα ήθελα να μην υπήρχε, αλλά δεν θα το ανταλλάξω με κάποιο άλλο δικό τους συμφέρον. Άρα φοβάμαι ότι είναι μία πραγματικότητα με την οποία θα πρέπει να ζήσουμε για ένα διάστημα, μέχρι να βρούμε τρόπους να το υπονομεύσουμε και να το ακυρώσουμε».

Όσο για το σε ποιους ουσιαστικούς σύμμαχους μπορεί να ελπίζει η Ελλάδα, ο κ. Ντόκος επισήμανε: «Όλα τα εργαλεία είναι χρήσιμα, αλλά στο τέλος της ημέρας φοβάμαι ότι εμείς θα πρέπει να κινηθούμε για να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας».

Για τον στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ είπε ότι «οι πολιτικές του ημέρες είναι μετρημένες».

Ταυτόχρονα, ο κ. Ντόκος ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα είναι πανέτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα επισημαίνοντας πως η Ελλάδα είναι έτοιμη και για στρατιωτική εμπλοκή που θέλει, πάντως, να αποφύγει, αν χρειαστεί.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/890173_asea-thanos-ntokos-tha-zisoyme-anagkastika-me-toyrkolivyko

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “Δείξε μου τον φίλο σου, να σού πω ποιος είσαι”, λέει μία λαϊκή παροιμία. “Δείξε μου τον σύμβουλό σου, να σού πω ποιος είσαι”, θα έλεγα στην προκειμένη περίπτωση.

    Θάνος Ντόκος: Ένας σύμβουλος εθνικών υποχωρήσεων που προκαλεί προβλήματα

    Δεν νομίζω να χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Άλλωστε, οι προθέσεις τής κυβέρνησης και γνωστές και φανερές είναι. Διατί να το κρύψομεν, άλλωστε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα