Α.Κούβελας: «Ζω για την ημέρα που συνάδελφοι θα ανεβάσουν φωτογραφία με τα παιδιά τους να εμβολιάζονται»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σαρκαστικός ο καθηγητής Β.Κούβελας

Σαρκαστική ανάρτηση για τους εμβολιασμούς παιδιών έκανε ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας. 

Όσα έγραψε: 

«Ζω για τη μέρα που θα εμφανιστούν οι συνάδελφοι γιατροί και άλλοι επιστήμονες υγείας, που υποστηρίζουν τον καθολικό εμβολιασμό (COVID-19), με φωτό των δικών τους παιδιών, με τη βελόνα στο δελτοειδή τους, να εμβολιάζονται!!!»

Έρευνα για επτά εφήβους που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό με Pfizer

Οι Αρχές των ΗΠΑ ξεκινούν έρευνα για να διαπιστώσουν αν η καρδιακή φλεγμονή, η οποία μπορεί να εμφανιστεί μαζί με άλλους τύπους λοιμώξεων θα μπορούσε επίσης να αποτελεί μια σπάνια παρενέργεια σε εφήβους μετά τον εμβολιασμό.

Ένα άρθρο για 7 εφήβους στις ΗΠΑ σε διάφορες πολιτείες, το οποίο δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στο Pediatrics, αποτελεί μία από τις τελευταίες αναφορές για φλεγμονή στην καρδιά μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, παρά το γεγονός ότι μια σύνδεση ανάμεσά τους δεν έχει αποδειχθεί, σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press.

Τα αγόρια, ηλικίας από 14 έως 19 ετών, έλαβαν το εμβόλιο της Pfizer τον Απρίλιο ή τον Μάιο και εμφάνισαν πόνο στο στήθος μέσα σε λίγες ημέρες. Οι εξετάσεις απεικόνισης της καρδιάς έδειξαν έναν τύπο φλεγμονής των καρδιακών μυών που ονομάζεται μυοκαρδίτιδα.

Κανείς δεν ήταν σοβαρά άρρωστος. Όλοι ήταν αρκετά καλά για να επιστρέψουν σπίτια τους μετά από δύο έως έξι ημέρες στο νοσοκομείο και «τα πηγαίνουν πολύ καλά», δήλωσε η Dr. Preeti Jaggi, ειδικός για τις μολυσματικές ασθένειες του πανεπιστημίου Emory και μία από τους συντάκτες της έκθεσης.

Σύμφωνα με την ίδια, η υπόθεση πρέπει να εξεταστεί περαιτέρω για να καθοριστεί πώς αυτό συνέβη, πρόσθεσε όμως ότι το πιθανότερο είναι οι αλλαγές αυτές στην καρδιά να είναι προσωρινές.

Μόνο ένα από τα επτά αγόρια στην αναφορά στο Pediatrics είχε αποδείξεις μιας πιθανής προηγούμενης μόλυνσης με COVID-19 και οι γιατροί κατέληξαν ότι κανείς τους δεν είχε κάποια σπάνια φλεγμονώδη πάθηση που συνδέεται με τον κορωνοϊό.

Οι υποθέσεις αυτές έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τις αναφορές από το Ισραήλ για πιθανή σύνδεση του εμβολίου της Pfizer με περιστατικά μυοκαρδίτιδας.

https://www.pronews.gr/ygeia/992630_akoyvelas-zo-gia-tin-imera-poy-synadelfoi-tha-anevasoyn-fotografia-me-ta-paidia-toys-na

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα