Αυτοτρολάρεται ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ανοίγω φροντιστήριο Γαλλικών στο Κορωπί»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Παράλληλα με τη δικηγορία, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος «θα ανοίξει φροντιστήριο Γαλλικών στο Κορωπί», όπως έγραψε με χιουμοριστική διάθεση.

Επιστρατεύοντας το χιούμορ του απάντησε, το βράδυ του Σαββάτου (24/12), ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τα Γαλλικά που μίλησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, την Πέμπτη (22/12), στις Βρυξέλλες, αναφερόμενος στην Εύα Καϊλή, η οποία κατηγορείται για σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με φόντο το Κατάρ.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω ότι, παράλληλα με την δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο Κορωπί (Corrompu-e) και θα το ονομάσω Ζαμαί (Jamais). Σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και ιδιαίτερα σε όσους γαλλομαθείς της Σορβόνης η κακή πράγματι προφορά μου αποτέλεσε αφορμη για χιούμορ, σχόλια, ειρωνεία».

Το βίντεο με τα Γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου που έγινε viral

Παρά τη σοβαρή υπόθεση διαφθοράς η οποία κλονίζει συθέμελα την Ε.Ε., ο δικηγόρος υπεράσπισης της Εύας Καϊλή θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά την απολογία της πολιτικού, αλλά τα Γαλλικά του έκαναν πασίγνωστο το… Κορωπί.

Χαρακτηριστικά, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιχείρησε να πει πως «η Εύα Καϊλή δεν ήταν ποτέ διεφθαρμένη» («corrompue» στα Γαλλικά), αλλά με εμφανή την ελληνική προφορά των… Γαλλικών του, η συγκεκριμένη λέξη αντί για «κογομπί», ακούστηκε σαν «Κορωπί».

Φυσικά, τα σχόλια και οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ακόμα και από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας.

https://www.ieidiseis.gr/viral/178181/aftotrolaretai-o-mixalis-dimitrakopoulos-anoigo-frontistirio-gallikon-sto-koropi

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα