Αυτοί είναι επιχειρηματίες… Η Smirdex έδωσε 18.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Ξάνθης και έφτιαξε 6 νέα κρεβάτια ΜΕΘ!!!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Η νέα διευθύντρια του Γενικού μας Νοσοκομείου που ανέλαβε κατευθείαν στα δύκολα τα πάει φανταστικά στην νέα της θέση. Η κα Έλενα Ροφαέλα λοιπόν ανακοίνωσε πριν λίγο την παρακάτω σημαντική για την πόλη προσφορά της εταιρίας Smirdex…

“Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης στα πλαίσια αναδιοργάνωσης των υποδομών του εξαιτίας του covid-19 και κυρίως λόγω της επέκτασης κλινών Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έχει ανάγκη από απαραίτητο εξοπλισμό που θα θωρακίσει αποτελεσματικά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει όλο το προσωπικό, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό ενάντια στο φονικό ιό, λειτουργώντας σε πρωτόγνωρες συνθήκες.

Στις εκκλήσεις μας για υλικοτεχνική υποστήριξη ανταποκρίθηκε άμεσα η εταιρία Smirdex S.A. Coated Abrasives Industry και η Διευθύνων Σύμβουλος κα Κατερίνα Τοπούζογλου, που με την πολύτιμη δωρεά τους εξοπλίζουν το Νοσοκομείο μας με 6 ειδικά κρεβάτια εντατικής θεραπείας, αξίας 18.000€.

Θα θέλαμε ως Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για τη πολύτιμη συνεισφορά τους και ελπίζουμε το παράδειγμά τους να βρει μιμητές.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΔΕ ΞΕΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!”

σ.ε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους επιχειρηματίες της εταιρίας και οι υπάλληλοί τους θα πρέπει να είναι περήφανοι για το εργοστάσιο στο οποίο εργάζονται

Πηγή: xanthinews.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα