Αυξήθηκαν οι αποστολές όπλων στη Συρία επί διαχείριση Μπάιντεν- τούρκικο δημοσίευμα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Από την ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου, οι ΗΠΑ αύξησαν τις αποστολές όπλων, στρατευμάτων και εφοδιασμών στα βόρεια και ανατολικά της Συρίας μέσω του Ιράκ.

Εκτός από τις χερσαίες αποστολές, δημιουργήθηκε αεροπορική γέφυρα μεταξύ του βόρειου Ιράκ και της βόρειας Συρίας. Σε αυτό το πλαίσιο, τα όπλα και τα υλικοτεχνικά υλικά στέλνονταν με αλεξίπτωτο στην περιοχή.

δύο μεγάλες αυτοκινητοπομπές59 οχήματα αποτελούμενα από 2 ξεχωριστές αυτοκινητοπομπές που ανήκαν στις ΗΠΑ πέρασαν στη Συρία μέσω του Ιράκ.

Μία από αυτές, 45 στρατιωτικών οχημάτων και βυτιοφόρων μετακόμισαν από την Semelka Border Gate στην περιοχή που ελέγχεται από τις ΗΠΑ με την τρομοκρατική  (κουρδική) οργάνωση DSG / YPG. Αναφέρθηκε ότι η αυτοκινητοπομπή πέρασε στην περιοχή  Καμισλί.

Αναφέρθηκε ότι η δεύτερη συνοδεία περιλάμβανε 14 οχήματα με χωρητικότητα υλικοτεχνικού και στρατιωτικού εξοπλισμού και κινήθηκε στα βορειοανατολικά της Συρίας μέσω της συριακής μεθορίου Τανκ. Σύμφωνα με τοπικές πηγές, όπλα και εξοπλισμός εφοδιαστικής μεταφέρθηκαν στην περιοχή με συνοδεία 40 φορτηγών τον περασμένο μήνα. Αναφέρθηκε ότι 200 ​​Αμερικανοί στρατιώτες μεταφέρθηκαν στο Χέσεκι με ελικόπτερο.

Αερογέφυρα

Το πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας, Sana, ισχυρίστηκε ότι ενισχύθηκαν οι στρατιωτικές βάσεις στην περιοχή και δημιουργήθηκε αεροπορική γέφυρα από το βόρειο τμήμα του Ιράκ προς την περιοχή.

Αναφέρθηκε ότι αλεξίπτωτα φορτωμένα με εξοπλισμό και όπλα εφοδιασμού ρίχτηκαν στη βάση στο Şeddadi.

Η αύξηση των δραστηριοτήτων των ΗΠΑ ερμηνεύεται ως  αντίδραση της προετοιμασίας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων να αναπτυχθούν στην περιοχή μετά την ειρηνευτική επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης».

Milliyet

https://www.echedoros-a.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα