Ασκήθηκε δίωξη στον χημικό που βιντεοσκοπούσε μαθήτριες όταν πήγαιναν τουαλέτα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΠΩΣ ΠΑΓΙΔΕΥΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ

Είχε στήσει την τέλεια παγίδα, προκειμένου να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις σε βάρος των ανυποψίαστων μαθητριών τους, στις οποίες έκανε ιδιαίτερα μαθήματα με στόχο την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.

Ασκήθηκε δίωξη στον χημικό που βιντεοσκοπούσε μαθήτριες όταν πήγαιναν τουαλέτα

Τουλάχιστον τέσσερις κοπέλες, ηλικίας από 17 έως και 19 χρονών είναι μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα θύματα του 68χρονου συνταξιούχου χημικού, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών , το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο ηλικιωμένος σάτυρος είχε εγκαταστήσει κάμερες τόσο στο τραπέζι του σπιτιού του, όπου παρέδιδε τα μαθήματα φυσικής και χημείας, καθώς και στην τουαλέτα, όπου και βιντεοσκοπούσε τις ανυποψίαστες ανήλικες μαθήτριές του.

Μάλιστα, προκειμένου να τις αναγκάζει να πηγαίνουν τακτικά στην τουαλέτα, ο… πάντοτε ευγενής και υπεράνω υποψίας εκπαιδευτικός πρόσφερε στις κοπέλες αναψυκτικό κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, στα οποία όμως νωρίτερα είχε ρίξει το διουρητικό χάπι lasix.

Η δράση του σάτυρου ανακαλύφθηκε τυχαία πριν από λίγες ημέρες από μια 19χρονη μαθήτρια του 68χρονου, η οποία ανακάλυψε στον κάδο απορριμμάτων στην τουαλέτα κουτιά των συγκεκριμένων χαπιών.

Τρομοκρατημένη αλλά ψύχραιμη η κοπέλα, κατήγγειλε τα όσα είχε ανακαλύψει στους γονείς τους, οι οποίοι τη συνόδεψαν στο τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, όπου και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 68χρονου.

Μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του συνταξιούχου εκπαιδευτικού, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν, και εντόπισαν :
Τέσσερις (4) κάμερες καταγραφής
Εννέα (9) σκληροί δίσκοι
Επτά (7) usb
Όκτω (8) κάρτες ψηφιακής μνήμης
Φαρμακευτικά δισκία
Χάρτινα κυτία απόκρυψης των καμερών.

Ο 68χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση, από δράστη εκπαιδευτικό που παραδίδει μαθήματα στις ανήλικες παθούσες, αθέμιτη παρακολούθηση με ειδικά τεχνικά μέσα και αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ethnos.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα