Αρνητικός σε κορωνοϊό ο Ακης Τσοχατζόπουλος – Βγήκε το τεστ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ

Αρνητικός σε κορωνοϊό ο Ακης Τσοχατζόπουλος / Φωτογραφία αρχείου: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητικό σε κορωνοϊό ήταν το τεστ στον Ακη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr, ο πρώην υπουργός υπεβλήθη σε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ακης Τσοχατζόπουλος νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο από το πρωί της Παρασκευής. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πνευμονία, γι’ αυτό αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Ο πρώην υπουργός παρουσίασε και καρδιακές αρρυθμίες, ενώ έχει χαμηλή συνείδηση. Ηδη οι γιατροί τον υποβάλλουν σε σειρά εξετάσεων και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Η κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη το τελευταίο διάστημα.

Νωρίτερα, η Βίκυ Σταμάτη προέβη σε δήλωση μετά την επιδείνωση της υγείας του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στη δήλωσή της η Βίκυ Σταμάτη αναφέρει ότι η οικογένειά της «δοκιμάζεται», εκφράζοντας την ελπίδα ότι «θα τα καταφέρουμε, γιατί ο Ακης είναι αγωνιστής».

Η δήλωση της Βίκυς Σταμάτη
«Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Ολα αυτά που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Ακη. Αυτήν τη στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα. Με τη βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/arnitikos-se-koronoio-o-akis-tsohatzopoylos-bgike-test

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχ αυτήν την βοήθεια του Θεού ,που πολλοί την αφήνουν τελευταία.
    ”Εάν τε ζώμεν ,εάν τε θνήσκομεν του Θεού εσμέν”.

  2. Το πρόβλημα είναι ότι τα κλεμμένα δεν θα επιστραφούν ποτέ. Κι αυτό επειδή το αδίκημα τής κλοπής έχει παραγραφεί!! Εάν οισδήποτε κλέψει έστω και δέκα ευρώ, το αδίκημα δεν παραγράφεται. Τούτος ο αχρείος έκλεψε εκατομμύρια, βόλεψε γυναίκα, παιδιά, πρώην σύζυγο και τον εαυτό του, φυσικά, αλλά ποτέ δεν δικάστηκε γι αυτό. Η δημοκρατία στην Ελλάδα εφαρμόζει ισοπολιτεία, όχι παίξε-γέλασε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα